Workshop SoulCollage® | Amsterdam

SoulCollage® is een creatieve en toegankelijke manier om de verschillende bewuste- en onbewuste kanten van jezelf beter te leren kennen. Door het intuïtief verzamelen en combineren van afbeeldingen, maak je een serie van prachtige collagekaarten/intuïtiekaarten die allemaal een stukje van jezelf weerspiegelen. Bijvoorbeeld je ambitieuze ik, je onzekere ik, je verzorgende ik, etc. Voor iedere ‘ik’ maak je een aparte kaart, met ieder zijn eigen stem. Alle kaarten samen tonen wie jij als geheel bent met al jouw verschillende eigenschappen. Jouw SoulCollage® kaarten helpen je je innerlijke diversiteit te (h)erkennen en begrijpen. Zowel de mooie kanten in jezelf als die waar je het moeilijker mee hebt.
  
Je leert in de SoulCollage® introductieworkhop hoe je, na het maken van de kaarten, de beelden van een kaart kunt lezen aan de hand van het bijzondere SoulCollage® proces, door jezelf de vraag te stellen: wat heeft deze kaart mij nu te zeggen? Je kruipt als het ware in de kaart en laat de kaart voor jou spreken. Je krijgt zo antwoord op je vraag vanuit je ‘enthousiaste kind’, je ‘ambitieuze zelf’ of bijvoorbeeld je ‘verzorgende ik’, afhankelijk van welke kaart je intuïtief hebt gemaakt of geraadpleegd.

Iedereen kan SoulCollage® kaarten maken, je hoeft daarvoor geen artistieke ervaring te hebben. SoulCollage® is laagdrempelig, makkelijk, creatief en leuk. Voor sommigen is het niet meer dan dat. Anderen gebruiken het als tool om te helpen bij het omgaan met verdriet, rouw of andere onverwerkte zaken of om de relatie met zichzelf en anderen te verdiepen.

Over Yolanda van Zuijlen | Amsterdam

Yolanda wil als Feng Shui consultant en interieurstylist, zoals haar bedrijfsnaam al doet vermoeden, joy in jouw leven creëren door jouw levensenergie weer (meer) te laten stromen. Ze is gecertificeerd Feng Shui consultant en gebruikt de Feng Shui wijsheid én haar intuïtie als haar belangrijkste kompas bij het inrichten van jouw woon- en/of werkomgeving. Haar missie is om jouw omgeving zo in te richten dat het jou op alle vlakken in je leven maximaal ondersteunt en helpt groeien. Zowel op het gebied van gezondheid, je carrière, je financiële situatie als de liefde.

“Je huis is een spiegel van wie jij werkelijk bent en hoe jij de dingen aanvliegt in jouw leven. Wanneer gebieden in jouw leven minder goed stromen, ligt daarvoor vaak een belangrijke oorzaak in energieblokkades in jouw huis. Door deze energieblokkades te verhelpen, zoel je je weer krachtiger voelen en meer flow ervaren in alles dat je doet.”

Yolanda begeleidt voornamelijk (gevoelige) vrouwen die worstelen met energietekort, slaapproblemen en/of vage gezondheidsklachten om zich weer krachtig en energiek te voelen, zodat zij (weer) de moeder, partner en/of carrièrevrouw kunnen zijn die ze willen zijn en de dingen kunnen doen die ze het liefste doen.

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam