Zijnsoriëntatie | Amsterdam

Zijnsgeoriënteerde levenskunst is speciaal voor de wereldse westerse mens, die zichzelf nabij, wil leven vanuit vrijheid en zorgeloosheid. Dit schept helderheid en ruimte op ieder levensgebied. (Relatie)coaching, meditatie, cursus Gezonde Zelfliefde.

Over Juliette Bonarius | Amsterdam

Toen ik in 2011 verlangde naar meer schoonheid en gemak in mijn leven schreef ik me in voor de 6-jarige Zijnstraining aan de School voor Zijnsorientatie in Utrecht. Daar leerde ik wat mij ervan weerhield om mijn leven vanuit vrijheid en gemak vorm te geven. Dit geef ik nu door aan anderen.  

Ik heb geleerd mijn gewicht te leggen in Zijn, in mijn vrije, spontane en liefdevolle aard. Mijn leven is hierdoor veel dieper en betekenisvoller geworden en ikzelf steviger en doelbewuster. Zijn is voor mij een meest vervullend uitgangspunt, waarin je jezelf ten diepste leert kennen in vrijheid en helderheid maar ook in je ongemakken. Zijnsorientatie is uitstekend toegerust gewoontepatronen te verhelderen en je het stuur in handen te geven op een voor jou passende wijze. ‘Rusten in Zijn en doen wat je wilt’, daar gaat het over wat mij betreft.  

In mijn praktijk in de Jordaan in Amsterdam bied ik coaching en relatie coaching aan en in De Roos in Amsterdam mijn groepsaanbod. Ik geef een cursus Gezonde Zelfliefde en Zijnsgeorienteerde Meditatie. Verder assisteer ik op de School voor Zijnsorientatie in Utrecht en ben lid van de Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde leraren. Ook ben ik een van de coaches van De Baak.


Foto 1 Juliette Bonarius Foto 2 Juliette Bonarius Foto 3 Juliette Bonarius Klik om te vergroten

EENGELUKKIGMENS
Juliette Bonarius


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!