Een nieuw begin vormgeven - Coaching met en zonder paarden | Haarlem

Je wilt het anders. Maar hoe?
Alles in jou geeft aan dat het niet meer klopt. Je hebt veel stress, bent snel boos en voelt je verdrietig. Zoals je leven nu is wil je het niet meer. Maar het is spannend, misschien wel onvoorstelbaar, om het anders vorm te geven. Ik geloof, ik weet, dat het antwoord in jou besloten ligt. En dat als je de draai durft te gaan maken, er een nieuw pad tevoorschijn zal komen. Aan jou om de eerste stap te zetten.

Laten we samen op zoek gaan
Ik ondersteun je daarbij en daag je daarin uit. Wat heb je nodig om de verandering te kunnen omarmen? Wat blokkeert je nog en hoe kun je die blokkade doorbreken? Ik stel je de vragen, jij gaat zelf op zoek naar de antwoorden. Als katalysator van het coachproces zet ik graag paarden in. Met de krachtige inzichten die in de coachings ontstaan, komt energie vrij om in beweging te komen en je nieuwe begin vorm te geven.

Ik ontmoet je graag,

Ariënne

Over Ariënne Post | Haarlem

Mijn lightbulb moment
Al zolang als ik mij kan herinneren wilde ik werken met mensen, dieren en gedrag. Ik begon met de studie psychologie, maar was daar achteraf gezien op dat moment nog te jong voor en teveel zelf in ontwikkeling. Ik switchte naar communicatie: emoties leggen in de juiste tekst en beeld. Na mijn studie ging ik jaren aan de slag als marketing communicatie manager in diverse commerciële bedrijven. Tot ik in een nieuw team een training kreeg en ineens het muntje viel. Wat die man daar stond te doen, dat wilde ik ook! Mensen inzicht geven in hun unieke kracht en roeping.

Mijn draai
Het verlies van mijn zoontje zorgde ervoor dat ik die draai daadwerkelijk durfde te gaan maken. Ik had niks te verliezen, want het meest waardevolle had ik al verloren. Zo voelde het. Ik ging op zoek naar de juiste coachopleiding voor mij en ontving al snel ook mijn eerste eigen sessie paardencoaching. Alles kwam samen: mensen, dieren en gedrag. En zo ontstond LAB30. Mijn eigen coachingspraktijk, met en zonder paarden.

Een nieuw begin
Door mijn eigen ervaring met (chronische) stress op de werkplek en de overweldigende impact van verlies, weet ik wat voor kracht er in ons schuil gaat. En hoe wijs het lichaam is. Ik zet mij met mijn coaching, workshops en trainingen in om de waardevolle boodschappen van stress, burn-out en verlies naar voren te halen. Dit maakt energie vrij en zet je in beweging om je dromen te gaan realiseren.

LAB30
Ariënne Post

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam