Jezelf weer beter leren kennen | Amsterdam

Waar sta ik nu in mijn loopbaan? Ben ik nog wel op mijn plek? Welke inspirerende stappen wil ik zetten? Vragen die je misschien nu bezighouden en maken dat je op deze pagina kijkt naar mijn aanbod. 

Door (financiële) verplichtingen, verwachtingen van je werkgever of omgeving, stress, ingrijpende gebeurtenissen, kan het zicht op eigen inspiratie, talent, wensen voor de toekomst wegzakken. 

Ik help je graag jezelf beter te leren kennen, zodat je van binnenuit weer weet waar je staat en regie kunt nemen over je loopbaan.

Je gaat verkennen wat de invloeden zijn op je huidige situatie en wensen voor de toekomst.  In een proces van bewustzijn en reflectie krijg je zicht op wat je talent, drijfveren en inspiratie is. Je ontdekt daarnaast wat je belemmert om te komen waar je wilt zijn. Dat kunnen gedachten over jezelf en je positie met werk zijn, gedragspatronen of terugkerende gevoelens. Met de opgedane zelfkennis ontwikkelt je handvatten om effectiever gedrag te ontwikkelen, maar ook passende keuzes te maken. Omdat je dichterbij jezelf bent en vanuit meer ontspanning en innerlijke rust stappen zet.  

Waarom kiezen voor mij?

- Je ontdekt dat je meer invloed kunt uitoefenen op je leven en werk dan je dacht

- Persoonlijke coaching gekoppeld aan concrete werkdoelen

- Stevige begeleiding, in een veilige, lichte en accepterende setting

- met bewezen en wetenschappelijk gefundeerde methoden voor zelfonderzoek

- in elk traject aandacht balans hoofd - hart - buik

- Meer dan 10 jaar expertise in loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement

Over Emmie Leenen | Amsterdam

Sinds 2007 ben ik zelfstandig coach en ik werk voor profit en non-profit organisaties. Ook begeleid ik graag particulieren en zzp-ers. Ik vind het bijzonder bevredigend om met mensen op te lopen, op een belangrijk moment in hun leven en en een bijdrage te kunnen leveren in een proces van (zelf)bewustzijn, verandering en groei.

Ik schoolde mij intensief de laatste 12 jaar, met verschillende coachingsopleidingen, cursussen en trainingen. Dat heeft mij persoonlijk beïnvloed, verrijkt én mijn werk verdiept.

Al jong had ik een beschouwende aard en interesse in gedrag en psyche. Dat bepaalde mijn keuze voor de theaterschool.
In mijn loopbaan ben ik een paar keer van koers veranderd. Dat leerde me dat je in een proces stapt, waar niet meteen antwoorden liggen. Dat het moed vraagt de onzekerheid te verdragen en dat het loont niet meteen de ‘veilige’ weg te kiezen.

Door ingrijpende ervaringen heb ik de laatste jaren veel persoonlijke ontwikkeling door gemaakt. Het leerde me dat, om een vervuld en verbonden leven te leiden, het helpt om wat op je pad komt te proberen te omarmen.
Die kennis en ervaring neem ik mee in mijn werk. Ik neem ook mee: mijn achtergrond als regisseur en theaterdocent, die van manager bij een commercieel theaterbedrijf en casting director met mijn eigen castingbureau.

Mindfulness heeft een belangrijke plek in mijn leven en werk. Ook ontwikkel ik mij in groepsdynamiek en de begeleiding van conflicten, met de methode van Herstelcirkels.

Kwaliteit

Als gecertificeerd ZKM-coach ben ik lid van de ZKM-vereniging, de branchevereniging van ZKM-coaches.
Ik werk volgens de gedragscode en ik maak deel uit van verschillende intervisiegroepen.
De ZKM-vereniging heeft onder meer tot doel om de beroepskwaliteit van haar leden te bewaken.


Foto 1 Emmie  Leenen Klik om te vergroten

Het Open Raam
Emmie Leenen


Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam