Bouw een toekomst waar jìj in the lead bent | Amsterdam

Vind je het verschrikkelijk als onbekenden op feestjes vragen: “Enne...wat voor werk doe jij eigenlijk?” 

Gatver. Geforceerd plak je een gemaakte glimlach op je gezicht. Je probeert er een leuk verhaal van te maken. Anders kom je ook over als een droeftoeter. "Ja, het is interessant en leerzaam" mompel je. Je wordt somber als je dit voor de rest van je leven moet doen. 

Hoe lang ga je dagdromen over een betere toekomst? Wat ga je doen om écht te veranderen? Blijf je hetzelfde rondje draaien of wil je het NU anders? 

Hoi! Ik ben Elisa, loopbaancoach en psycholoog. Ik help je met:

  • een toekomst bouwen waar jij in the lead bent!
  • het worden van een zelfverzekerde en daadkrachtige versie van jezelf 
  • keuzes maken waar jij vierkant achter staat
  • vaststellen hoe jouw ideale baan eruit ziet
  • blootleggen wat de diepere oorzaak is van je onvrede 
  • kiezen voor energiegevers. NEE zeggen tegen energievreters
  • mogelijkheden creëren in je carrière die je niet voor mogelijk houdt


MIJN STIJL
To the point. Geen wollig gewauwel. We voeren goede gesprekken met diepgang en scherpte, waarbij we snel tot de kern komen.                                               

HET TRANSFORMATIETRAJECT
7 coachgesprekken à 90 minuten (excl. powersessie). Duur: circa drie maanden. 


Ben jij toe aan de serieuze stap om je leven te veranderen? Ben jij klaar voor de transformatie? Neem contact met me op voor een GRATIS powersessie.Je bent één stap verwijderd van je beste toekomst. Neem het initiatief. 

Over Elisa Ng | Amsterdam

Vroeger was ik een rasechte pleaser. Druk bezig met wat anderen van me vonden. Druk bezig met voldoen hun verwachtingen

Zo zag mijn leven er ook uit. Braaf gymnasium. Braaf universiteit. Braaf werken op de Zuid-As. Klontje klaar voor de rest van mijn leven.

Ik had maar 10 maanden nodig om in een burnout te raken. Mijn omgeving dacht: Dit overkomt Elisa nooooit. Ze heeft altijd haar zaakjes goed voor elkaar!

Niet dus.

Huilen. Slapen. Piekeren. Ik doolde als een verloren spookje door mijn eigen leven. Deze periode dwong me om te kijken naar mezelf: Ik had er een potje van gemaakt. Prima salaris, prima huis, prima vrienden. En toch volledig in de kreukels. Wat was ik ver afgedreven van de dingen die mij gelukkig maakten. Ik besloot dat ik het anders wilde.
Ik volgde een coachopleiding. Zegde mijn baan op. Zette mijn praktijk op als loopbaancoach.

Vanaf dat moment voel ik dat ik mijn talenten benut. Dat ik mijn leven niet weggooi. Dat ik iets doe wat er écht toe doet.
Want doen waar je blij van wordt en daar ook nog voor betaald worden. Terwijl je helemaal je leuke zelf mag zijn. Met al je talenten. En al je gekkigheden. Dat wil ik ook voor jou!

Mijn doel is om jouw kracht te ontluiken, zodat je kunt doen waar je voor gemaakt bent. Keer op keer is het magisch om te zien hoe cliënten na een paar gesprekken transformeren in een zelfverzekerde, ontspannen en daadkrachtige versie van zichzelf.


Foto 1 Elisa Ng Foto 2 Elisa Ng Klik om te vergroten

Tickle your heart
Elisa Ng


Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam