Klankschaal Meditaties - YinJourney (yin joga en klankschalen) - Light Tower/spirituele ontwikkelin | Amsterdam

Ik bied klankschaalmeditaties aan voor kleine groepjes (minimaal 3 en maximaal 5 deelenemers) onder de naam 'Deep Inside' Inmiddels ben ik in het bezit van 29 klankschalen, waarvan ik er 1 zelf heb gemaakt.
Sinds 2014 begeleid ik ook een aantal van de yinyogalessen van Inge Peters met de klankschalen onder de naam  'YinJourney': een reis langs de chakra's met yinyoga en klankschalen.
Verder organiseer ik al jarenlang spirituele ontwikkelingsavonden onder de naam 'de Light Tower'. Deze avonden zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De avonden bestaan uit: klankschaalmeditatie, healing en/of intuitieve oefeningen. Als je nieuwsgierig geworden bent bezoek dan mijn website:

Over Frank Mannens | Amsterdam

Na mijn banen als groepsleider in diverse kindertehuizen ben ik 18 jaar werkzaam geweest voor de Sociale Dienst. In 2002 kwam ik in aanraking met Rebirthing en ik volgde een opleiding in Amerika tot rebirthingtherapeut. Bij terugkomst in Nederland heb ik meteen mijn baan bij de Sociale Dienst opgezegd om als rebirthing therapeut aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan in centrum De Roos waar ik nu een betaalde baan heb. Jaren geleden ben ik de klankschalen gaan 'ontdekken' . Het geluid van deze schalen bleef mij maar intrigeren. Ik kon het niet laten en ik kocht 4 klankschalen. Daarmee ben ik begonnen met het geven van klankschaalmeditaties, puur op intuitie. En die intuitie gebruik ik nog steeds tijdens de klankschaalmeditiaties en andere evenementen waarvoor ik met mijn klankschalen wordt uitgenodigd..

Breathe in Life
Frank Mannens

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam