Klankschaal Meditaties - YinJourney (yin joga en klankschalen) - soundjourneys | Amsterdam

Ik geef klankschaalmeditaties op verschillende locaties. Ook bied ik klankschaalmeditaties aan voor kleine groepjes (minimaal/maximaal 5 deelnemers) onder de naam 'Deep Inside'. Inmiddels ben ik in het bezit van 32 klankschalen, waarvan ik er 1 zelf heb gemaakt.
Sinds 2014 begeleid ik ook een aantal van de yinyogalessen van Inge Peters met de klankschalen onder de naam  'YinJourney': een reis langs de chakra's met yinyoga en klankschalen. Daarnaast geef ik SoundJourneys (ism andere muzikanten) in the Conscious Club.
 

Over Frank Mannens | Amsterdam

Na mijn banen als groepsleider in diverse kindertehuizen ben ik 18 jaar werkzaam geweest voor de Sociale Dienst. In 2002 kwam ik in aanraking met Rebirthing en ik volgde een opleiding in Amerika tot rebirthingtherapeut. Bij terugkomst in Nederland heb ik meteen mijn baan bij de Sociale Dienst opgezegd om als rebirthing therapeut aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan in centrum De Roos waar ik nu een betaalde baan heb. Jaren geleden ben ik de klankschalen gaan 'ontdekken' . Het geluid van deze schalen bleef mij maar intrigeren. Ik kon het niet laten en ik kocht 4 klankschalen. Daarmee ben ik begonnen met het geven van klankschaalmeditaties, puur op intuitie. En die intuitie gebruik ik nog steeds tijdens de klankschaalmeditiaties en andere evenementen waarvoor ik met mijn klankschalen wordt uitgenodigd..

Agenda Frank Klank


Foto 1 Frank Mannens Foto 3 Frank Mannens Klik om te vergroten

Frank Klank
Frank Mannens


Professionals in de categorie Meditatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam