AuthenticiteitCirkel - meditatie in contact | Amsterdam

Wil je volledig jezelf zijn in een groep? Wil je weten hoe je echt overkomt bij anderen? Wil je jezelf meer uiten in een groep of je relaties?

De authenticiteitcirkel is een proces van drie maanden en is gemaakt om je natuurlijke essenties zoals; kracht, liefde en zelfvertrouwen te ervaren in contact met anderen. Er zijn een aantal spelregels en vormen waar de groep zich aan houdt. In dat speelveld komen alle projecties die jij hebt op mensen, groepen, de maatschappij naar voren. Door deze projecties te doorzien en te ervaren lossen ze in het moment op. De Persoon van Essentie komt dan vanzelf naar voren. Een ervaring van compleet zijn, liefdevol, vakkundig, stil, helder, krachtig en zacht tegelijk. Dit is hoe je jezelf ervaart wanneer je er simpelweg bent. Zonder verhaal.

De groep staat vooral voor het contact met je moeder en de maatschappij. Dit zijn je voedingsbronnen en het is aan jou om jezelf te reguleren in deze wereld zodat je kunt nemen wat je nodig hebt en kunt geven wat je kwijt wil.

Dit is voor iedereen net iets anders hoewel de grote lijnen hetzelfde zijn. Iedereen verlangt bv naar langdurige zorgzame relaties en eenvoud.

Jezelf innerlijk realiseren wat je bent is een vaardigheid. Hoe je daar vervolgens mee de wereld in stapt is ook vaardigheid. Beide kun je leren en oefenen.

Over Ferry Maidman | Amsterdam

Tijdens mijn tienerjaren raakte ik geïnteresseerd in psychologie, omdat ik voelde dat er iets miste in de kern van mijn leven. In mijn twintigerjaren heb ik de hogere landbouwschool in Deventer gedaan, heb ik als vervangende dienst twee jaar bij de Wereldwinkels gewerkt, is mijn vader overleden en ben ik de wereld over gereisd. Een gevoel van gemis sluimter op de achtergrond voort. In mijn dertiger jaren kwam ik in contact met lichaamswerk, kreeg ik mijn eerste dochter en ontmoette ik twee leraren die mij konden uitleggen waar dat gevoel van gemis vandaan kwam. Ik heb mij in die periode ook omgeschoold tot psychiatrisch verpleegkundige en ben gaan werken met psychiatrisch gehandycapte gedetineerden en later met dak en thuisloze mensen. Rond mijn veertigste jaar vond Zelfrealisatie plaats en ben ik groepen gaan geven met de vaardigheid Focussen als middelpunt. Ik ontdekte mediamieke en helende eigenschappen bij mezelf. Inmiddels ben ik in de vijftig en heb ik (helaas) een abortus meegemaakt.

Ik leef vanuit het idee dat iedereen het verlangen heeft naar langdurige zorgzame relaties. Of het nu werk of privé is. Deze zorgzame relatie ontststaat in het NU. Vanhieruit zijn de AuthenticiteitCirkels en Realplay ontstaan.

Een belangrijk onderdeel in mijn leven is het Open UP festival. Dit is een bewustzijnsfestival met workshops, feest, samen zijn, etc. Er komen jaarlijks 700 mensen 10 dagen bijelkaar. Een viering van het leven. Ik hou er van om samen (hard) te werken en ondertussen vriendschappen en intimiteit op te bouwen. Ik zie de maatschappij en alles wat daarin gebeurt als community. Samen doordringen in liefde zijn de kernwoorden die passen bij mijn aanwezigheid in de wereld. Vanuit Zijn ontstaat Doen.

Op dit moment richt ik mij met name op de overdracht van Zelfrealisatie met de techniek focussen. Ik woon in Amsterdam en werk als maatschappelijk werker bij HVO-querido (dak en thuisloze mensen). Ik heb mijn kennis en ervaring op focusgebied vertaald naar een product voor de hulpverlening; herstelgericht luisteren.


Professionals in de categorie Meditatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam