Mindfulnesstrainingen, mindfulyoga, onderwijs | Amsterdam

Mijn naam is Lot Halsema. Ik werk sinds 1998 met veel plezier in het basisonderwijs. Ik ben jaren geleden begonnen met yoga en merkte aan de kinderen in de klas dat ze het leuk vonden dit met mij te doen. Ik ben toen begonnen met de opleiding tot Kinderyogadocent. Toen had ik de smaak te pakken en ben doorgegaan met een driejarige opleiding tot Yogadocent, Mindfulkidstrainer en de basisopleiding Mindfulnesstrainer. 

De combinatie Yoga en Mindfulness is zo mooi, het overlapt en sluit naadloos op elkaar aan. 

Yoga en Mindfulness hebben mijn leven een stuk rijker en relaxter gemaakt en mijn wens is dit over te brengen op iedereen die hiervoor open staat. Mijn hart ligt nog altijd bij de kinderen en al mijn collega's in het onderwijs, dus als ik daar nou eens begin....

Over Lot Halsema | Amsterdam

Sinds 1998 sta ik voor de klas in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik me meer en meer gaan bezig houden met yoga en meditatie en heb een Masters voor Special Educational Needs, richting gedrag, afgerond. Ik heb yogaopleidingen gedaan bij Dolfijn Wellness en Sai Mithra en geef kinderen en volwassenen yogales. Na het doen van een 8-weekse Mindfulnesstraining die mij zoveel had gebracht, besloot ik de opleiding Mindfulkids en de basisopleiding Mindfulnesstrainer bij het Centrum voor Mindfulness te gaan doen.

Ik geef nu 8-weekse mindfulnesstrainingen aan kinderen en volwassenen. Met heel veel plezier, zeker als ik merk dat de cursisten er zo’n baat bij hebben. Ook kinderen hebben veel aan de training, het is geweldig om te zien hoe makkelijk kinderen het oppakken en kunnen genieten van even niets doen of hoeven!

Mijn grote drijfveer om mindfulness te geven, is kinderen en volwassenen handvatten te geven om bij zichzelf te komen, in verbinding met hun lichaam, geest en hart en van hieruit met de wereld om hen heen. Elk bewust levend mens heeft een positieve invloed op zijn omgeving en zo wordt de wereld steeds een beetje mooier.

Mindfulness in het onderwijs: Leerkracht zijn is fantastisch maar kan van tijd tot tijd ook zwaar zijn weet ik uit eigen ervaring. Met mindfulness kan ik wat verlichting in het onderwijs brengen, bij mezelf, kinderen en leerkrachten.


Foto 1 Lot Halsema Foto 2 Lot Halsema Klik om te vergroten

Mindfulteacher
Lot Halsema

Bewust Amsterdam
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam