HeartFire Concerten | Amsterdam

HeartFire organiseert concerten en evenementen op mooie lokaties in Amsterdam die het hart openen en voor verbinding zorgen. Music as joyful medicine!

HeartFire is een co-creatie van Jeroen van Kemenade en Daniëlle Doeve

Komende concerten

27 mei
Peruquois Power Of The Sacred Feminine SamSam, Amsterdam
Arlandaweg 92, 1043EX Amsterdam

1 en 2 juli
Krishna Das Live in Concert Zuiderkerk Amsterdam
Zuiderkerkhof 72, 1011 WB Amsterdam

Eerdere concerten

Laboratorium Piesni Live in Concert Club Lite Amsterdam

Praful & Vimal Healing Sound Healing Touch Tobacco Theater, Amsterdam

Praful & Friends Live in Concert Tobacco Theater, Amsterdam

Maneesh de Moor Kirtan & Medicine Songs Naar Zee Yoga Amsterdam

Peia Live Concert & SHiNE Danceparty with Kareem Raïhani

SHiNE Love Celebration with Kareem Raïhani

Live Concert Tina Malia & SHiNE Danceparty with Kareem Raïhani

Kevin James Carroll Heartsongs Chanting Circle & SHiNE with Kareem Raïhani

Peruquois Power Of The Sacred Feminine Van Houtenkerk, Weesp

Ajeet Kaur Workshop & Live Concert Club Lite Amsterdam

Over Daniëlle Doeve | Amsterdam

Het hart als richtinggevend kompas

Mijn naam is Daniëlle Doeve (1972). Getrouwd met Jeroen van Kemenade en moeder van zoon Roman (2003) en dochter Isobel (2006). Verbinding is voor mij een belangrijk levensthema. De verbinding met mezelf, met anderen, met de natuur en met het mysterie dat het leven is.

Verbinding met mezelf

Al op jonge leeftijd ben ik door een intense levensles op zoek gegaan naar mijn wortels. Een ontdekkingsreis waarbij ik mijn eigenheid en inspiratiekracht meer en meer ontdek en kan tonen. Vol verwondering bewandel ik dit pad, waarbij ik mijn hart gebruik als richtinggevend kompas.

Ik raak steeds meer afgestemd op de natuurlijke stroom van het leven. Mijn reis gaat door en bij iedere stap ontdek ik nieuwe aspecten van mezelf. Zoals ‘de Kracht van Kwetsbaarheid’. Een boeiende ontdekkingstocht die door het licht en door het donker gaat.

Verbinding met werk

Ik heb 15 jaar voor Nuon gewerkt en daar een bijzondere tijd mogen meemaken. Van een gemeentelijk ambtelijk nutsbedrijf veranderde de organisatie in relatief korte periode in een commerciële profit organisatie. In deze turbulente periode van fusies, reorganisaties en overnames heeft mijn visie op een mensgerichte organisatie zich stevig gevormd. De rode draad in al mijn functies was het versterken van de verbinding tussen de organisatie, haar klanten en medewerkers.

Ik ontdekte steeds meer hoe belangrijk het is om vanuit je hart te leven en te werken. Een project rondom het inbedden van klachtmanagement binnen de zakelijke markt noemde ik: ‘Samen een hart voor klachten’.

In 2008 heb ik, voor NUON, de inspiratievilla opgezet. Een kantoorvilla werd getransformeerd tot een plek voor ontmoeting, mindfulness training, coaching en innovatiesessies. Erg vernieuwend voor die tijd.

In 2010 was de tijd gekomen om mijn eigen bedrijf Hartskracht op te richten. Ik heb de sprong gemaakt en het vertrouwde werkgeversnest verlaten en sta op eigen benen. In het begin nog wat wankel, nu steeds steviger. Ik ben trots op de stap die ik heb gezet naar zelfstandigheid!

“It’s impossible, said pride”
“It’s risky, said experience”
“It’s pointless, said reason”
“Give it a try, whispered the heart”

Verbinding met mijn ontwikkeling

Ik ben van nature erg nieuwsgierig en leergierig en leg razendsnel verbindingen. Ik verlaat graag de gebaande paden om nieuwe wegen te verkennen. Zeker op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Mijn opleidingen ‘Professionele Communicatie’, ‘Systemisch werken’ en ‘Professionele begeleiding van organisaties’, die ik bij Phoenix Opleidingen in Utrecht heb gevolgd, voelen als een geschenk. Een stevige persoonlijke en professionele bodem waar ik op kan rusten en mezelf verder kan ontplooien. De community vrouwen van het leiderschapsprogramma ‘Coming Into Your Own’ zorgen momenteel voor een krachtige internationale ‘containment’ waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen.

Daarnaast heb ik verschillende mentoren en begeleiders op mijn pad aangetroffen die me dichter bij mezelf brachten. Mijn gezin en dierbaren zijn van onschatbare waarde voor mij. Zij zijn mijn bakens van licht en herinneren me eraan hoe belangrijk het is om te aarden en weer thuis te komen.

Agenda Hartskracht / HeartFire

november 2018

Create Anew!

VR 02 nov 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Create Anew!

Workshop Create Anew! Ignite your inner fire and transform your life.
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam
Ceremonie Familie opstellingen in Tempel van Alledag op IJburg

DO 08 nov 19.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Ceremonie Familie opstellingen in Tempel van Alledag op IJburg

Op dinsdagavond 8 november organiseert Zij Die Weet weer een avond familie constellaties op IJburg. Je bent welkom als representant!
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam
Praful Solo Concert - Medicine for the Heart

VR 09 nov 20.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressieconcert
Praful Solo Concert - Medicine for the Heart

HeartFire concert: Op 9 November geeft Praful een Solo Concert in het sfeervolle Van Houtenkerkje in Weesp. "Beautiful music - A breath of fresh air blowing through the ether" Deva Premal & Miten
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveWeesp
Healing Sound Healing Touch: 1-day healing event met Praful en Vimal Gabrielsen

ZA 10 nov 10.00 uurHealing en readingevenement
Healing Sound Healing Touch: 1-day healing event met Praful en Vimal Gabrielsen

Op zaterdag 10 November geven master musician en sound healer Praful en zijn geliefde en reconnective healer Vimal Gabrielsen een 1-day healing event: Healing Sound Healing Touch. “I felt like I was in the presence of a wondrous sacred energy"
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveWeesp

mei 2019

Coming Into Your Own - Women's Leadership Retreat - door Cécile Masson en Danielle Doeve

ZO 05 mei 15.00 uurCoaching - Leiderschapscoachingretraite
Coming Into Your Own - Women's Leadership Retreat - door Cécile Masson en Danielle Doeve

Coming Into Your Own, Womens Leadership Retreat van 5 mei t/m 8 mei 2019 bij Centrum Athanor in Lochem. Tell me what is it you plan to do with your one wild and precious life? - Mary Oliver
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveLochem

Hartskracht / HeartFire
Daniëlle Doeve

Bewust Amsterdam
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam