Marketingcommunicatie voor bewuste professionals | Amsterdam

Ben je een bewuste ondernemer en wil je zichtbaarder zijn? Wil je je graag aansluiten bij een netwerk van gelijkgestemde professionals? Als coördinator van Bewust Amsterdam zet ik mijn marketingcommunicatie-kennis voor je in.

Over Saskia Hansen | Amsterdam

Als ik iets ben, ben ik een mens. En dat vind ik soms doodeng, maar is meestal levensecht.

Ik houd van mensen die ook mens durven zijn, met al hun plussen en minnen. Maar met respect voor andere mensen. Mensen die zich kwetsbaar op durven stellen. Niet omdat dat moet, maar als het kan. Mensen die leven vanuit een passie. Mensen die eerlijk zijn op een constructieve manier. Soms met een sausje van humor. Kortom, ik ben dol op Amsterdammers :)

Verbinding is zo’n uitgekauwd woord, maar toch, het is mijn levensadem. Van hoofd tot hoofd, hart tot hart, brainstormen, samen een plan in detail uitwerken, noem maar op. Samen afwassen, ja zelfs dat. Onderdeel zijn van iets wat uitstijgt boven mezelf blijft me verwonderen. En maakt me blij, geeft mijn creativiteit en inspiratie vleugels. Niet altijd, niet over alles, niet met iedereen, maar verrassend vaak.
Inspiratie, in-de-geest-zijn lukt me ook prima alleen, daar niet van. Ik schrijf graag, ben al 55 pagina´s diep in een roman en doe ruim een jaar frequent aan intuïtief schilderen. Mooi om te zien wat er gaat stromen door vanuit je gevoel verf op een doek  te gooien.

Mijn vak is marketingcommunicatie en ik hoop daarmee tot toegevoegde waarde te zijn binnen Bewust Amsterdam. Om te helpen al het moois binnen BA meer zichtbaar te maken. En Bewust Amsterdam zelf ook meer zichtbaar te maken. Om zo nog meer verbinding  te brengen tussen Bewust Amsterdamse professionals en hun doelgroep. En eigenlijk is dat het algemene publiek, want tegenwoordig is iedereen wel op de een of andere manier bewust bezig. Mooie mensen samenbrengen, dat is mijn missie, en de missie van Bewust Amsterdam.


Foto 3 Saskia Hansen Foto 8 Saskia Hansen Foto 9 Saskia Hansen Foto 10 Saskia Hansen Klik om te vergroten

Saskia Hansen


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam