Ondernemen vanuit je tenen | Amsterdam

Noem het ondernemen vanuit je tenen, voel het vanuit je hart. De kracht en passie waardoor je bent gaan ondernemen, ken je die nog?

Waarom ben je ooit begonnen met wat je nu doet? Wat breng jij dat gezien mag worden, gezien moet worden? Voel je dat nog? Dan kun je van daaruit verbinden met je klant, cliënt, eindgebruiker, doelgroep of wat voor andere naam je het beestje ook geeft. Je bent dan zichtbaar in verbinding.

Over Saskia Hansen | Amsterdam

Als ik iets ben, ben ik een mens. En dat vind ik soms doodeng, maar is meestal levensecht.

Ik houd van mensen die ook mens durven zijn, met al hun plussen en minnen. Maar met respect voor andere mensen. Mensen die zich kwetsbaar op durven stellen. Niet omdat dat moet, maar als het kan. Mensen die leven vanuit een passie. Mensen die eerlijk zijn en zeggen wat ze ergens van vinden, op een constructieve manier. Soms met een sausje van humor. Kortom, ik ben dol op Amsterdammers :)

Verbinding is zo’n uitgekauwd woord, maar toch, het is mijn levensadem. Van hoofd tot hoofd, hart tot hart, brainstormen, samen een plan in detail uitwerken, noem maar op. Samen afwassen,  ja zelfs dat. Onderdeel zijn van iets wat uitstijgt boven mezelf blijft me verwonderen. En maakt me blij, geeft mijn creativiteit en inspiratie vleugels. Niet altijd, niet over alles, niet met iedereen, maar verrassend vaak.
Inspiratie, in-de-geest-zijn lukt me ook prima alleen, daar niet van. Ik schrijf graag, ben al 55 pagina´s diep in een roman en doe sinds een jaar frequent aan intuïtief schilderen. Mooi om te zien wat er gaat stromen door vanuit je gevoel verf op een doek  te gooien.

Mijn vak is marketingcommunicatie en ik hoop daarmee tot toegevoegde waarde te zijn binnen Bewust Amsterdam. Om te helpen al het moois binnen BA meer zichtbaar te maken. En Bewust Amsterdam zelf ook meer zichtbaar te maken. Om zo nog meer verbinding  te brengen tussen Bewust Amsterdamse professionals en hun doelgroep, om een vakterm te gebruiken. En eigenlijk is dat het algemene publiek, want tegenwoordig is iedereen wel op de een of andere manier bewust bezig. Mooie mensen samenbrengen, dat is mijn missie, en ik hoop ook de missie van Bewust Amsterdam. Ik heb het gevoel dat we samen een heel eind gaan komen.


Saskia Hansen


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam