Happy-Healing * Lachen & Zingen als Medicijn | Amsterdam

Je bent precies wie, waar, hoe en wat je moet zijn op dit moment. 

Als dat niet zo voelt, als je weerstand voelt bij de gedachte dat wat er nu is helemaal de bedoeling is, dan kun je kiezen: Ga je er TEGENIN of ga je er IN.

Het een is niet beter dan het ander. Het levert wel iets anders op.

Brandende levensvragen, niet lekker in je vel zitten, burn-out, depressie, vermoeidheid, stress, kanker en alle andere grote of kleine fysieke en mentale klachten zijn lastig, pijnlijk en vaak zelfs heel ingrijpend. 

Maar ze wijzen ook op een enorme behoefte om het leven in al haar facetten helemaal toe te kunnen en durven laten.

Door met liefdevolle aandacht naar je gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen en ervaringen te kijken en luisteren kun je enorme winst boeken als je jouw energie, gezondheid en levenslust wilt stimuleren.

De beste heelmeester ben je zelf

Uit steeds meer onderzoek blijkt dat niets beter werkt dan zelf aan de slag gaan met het stimuleren van je eigen proces van helen en genezen. 

Maar om daar zelf gericht en blijvend aandacht aan te besteden is vaak best moeilijk. 

Happy-Healing gaat je in een periode van vijftig dagen met zeven bijeenkomsten helpen om actief aan de slag te gaan met het stimuleren van je immuunsysteem, het versterken van het zelfhelend vermogen van je lichaam en het activeren van je levensenergie.

Kijk voor meer info op mijn site.

Over Ton van Wolde | Amsterdam

Welkom,

Ik ben een gevoelig, expressief, flexibel en vrolijk mens. Zo'n 18 jaar geleden ging bij mij het licht uit. Burn-out, depressie, bodem van de put. Maar in het donker op de bodem kwam ook de ommekeer: Ik besloot om gelukkig te worden. 

Die ervaring en dat besluit bracht me op het pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Sindsdien is mijn leven een voortdurend proces van opleiding, (zelf)onderzoek, inzicht, meditatie, overgave, vertrouwen en steeds meer zingen, lachen en leven. 

Ik werk als trainer, coach en stembevrijder en met mijn bedrijf LACHCOMPANY heb ik de afgelopen 10 jaar aan duizenden mensen workshops, trainingen en coaching gegeven. 

Mijn kracht ligt erin dat ik met mijn volledige aandacht bij jou kan zijn en daarmee schep ik de mogelijkheid en de ruimte voor jou om helemaal bij jezelf te komen. Om thuis te komen. In je essentie, je levensenergie. 

Ik kijk altijd naar de hele mens. Met alles wat er mag zijn en alles wat er niet mag zijn. Met alle emoties, alle gedachten, alle wensen en verlangens, alle oordelen, alle hoop, pijn, verdriet en angst. Ik kijk naar het licht in de mens en naar het donker. Pas als we onze schaduw kanten durven aanschouwen kan de zon opkomen. Dan kun je in je licht gaan staan en een heel mens zijn. 

Happy-Healing is een combinatie van alles wat ik in mijn leven aan kennis, inzicht en ervaring opgedaan heb en waarvan ik de helende effecten aan den lijve ondervonden heb. 


Professionals in de categorie Stemwerk & Stemcoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam