Realiseer jezelf als Bewustzijn | Amsterdam

Wil je innerlijke leiding ervaren? Wil je meer lichtheid en essentie ervaren in je leven? Wil je jezelf realiseren als Bewustzijn?

Wanneer je bent vastgelopen in je leven, een sterk verlangen hebt om jezelf te realiseren of innerlijke leiding zoekt kan ik je tijdelijk begeleiden. Mijn standaard aanbod is vier sessies in twee maanden. In de eerste sessie breng ik je in contact met essentie. In de tweede sessie laat ik je jezelf als Kennendheid ervaren. De laatste twee sessies is een herinneren en wennen aan deze ervaringen met behulp van de vaardigheid focussen. Deze vaardigheid neem je mee en kun jezelf inzetten.

Andere werkvormen zijn Focuscursus en Authenticiteitcirkel.

Over Ferry Maidman | Amsterdam

Tijdens mijn tienerjaren raakte ik geïnteresseerd in psychologie. In mijn twintigerjaren heb ik de hogere landbouwschool in Deventer gedaan, heb ik als vervangende dienst twee jaar bij de Wereldwinkels gewerkt, is mijn vader overleden en ben ik de wereld over gereisd. In mijn dertiger jaren kwam ik in contact met lichaamswerk, kreeg ik mijn eerste dochter en ontmoette ik twee leraren die mij hebben laten zien hoe ik gelukkig kan leven en ‘wat ik ben’. Ik heb mij in die periode ook omgeschoold tot psychiatrisch verpleegkundige en ben gaan werken met psychiatrisch gehandycapte gedetineerden en later met dak en thuisloze mensen. In mijn veertiger jaren heb ik veel groeigroepen gegeven met lichaamswerk als kern en kreeg ik mijn tweede dochter. Ik ontdekte mediamieke en helende eigenschappen bij mezelf. Inmiddels ben ik vijftig jaar en heb ik (helaas) een abortus van een eigen kindje meegemaakt. Vanuit mijn ervaring met relaties en mijn huidige vriendin is RealPlay ontstaan.

Ik leef vanuit het idee dat iedereen het verlangen heeft naar langdurige zorgzame relaties. Of het nu werk of privé is.

Een belangrijk onderdeel in mijn leven is het Open UP festival. Dit is een bewustzijnsfestival met workshops, feest, samen zijn, etc. Er komen jaarlijks 700 mensen 10 dagen bijelkaar. Een viering van het leven. Ik hou er van om samen (hard) te werken en ondertussen vriendschappen en intimiteit op te bouwen. Ik zie de maatschappij en alles wat daarin gebeurt als community. Samen doordringen in liefde zijn de kernwoorden die passen bij mijn aanwezigheid in de wereld. Vanuit Zijn ontstaat Doen.

Op dit moment richt ik mij met name op de overdracht van Zelfrealisatie met de techniek focussen. Ik woon in Amsterdam en werk als maatschappelijk werker bij HVO-querido (dak en thuisloze mensen). Ik heb mijn kennis en ervaring op focusgebied vertaald naar een product voor de hulpverlening; herstelgericht luisteren.

Agenda Herstelgerichtluisteren

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam