Feng Shui advies voor particulieren en bedrijven | Amsterdam

Wist jij dat jouw omgeving een belangrijke invloed heeft op je gezondheid, financiën, carrière en relaties? Als het niet stroomt in een van deze gebieden, dan komt dat vaak door energieblokkades in jouw omgeving.

Naast je omgeving (aardse energie) hebben jouw chinese astrologie (hemelse energie) en jouw eigen menselijke energie (jouw inspanningen om iets van je leven te maken) invloed op hoe jouw leven zal lopen. Ze bepalen ieder voor 1/3 of jij in flow jouw leven leidt of dat er meer obstakels op je pad zullen komen.

Door inzicht in wat er in de sterren staat geschreven, kun je gebruik maken van die krachtige periodes om successen te boeken en je voorbereiden op de mindere periodes om je energie te bewaken. Dit zal je helpen als leidraad bij keuzes die je in je leven maakt. Door daarnaast te zorgen voor optimale Feng Shui van jouw omgeving, wordt je extra ondersteund in al deze periodes. De krachtige periodes worden beter en van de minder krachtige periodes zul je minder ‘last’ ervaren.

En dan komt het aan op jouw eigen acties, normen, waarden en (beperkende) overtuigingen – wat doe jij om iets van je leven te maken. Welke stappen zet je, welke dromen heb je en welke (beperkende) overtuigingen zitten je nog in de weg?

Als je inzicht en energie op al deze niveaus helemaal op orde is, dan zul je je volste potentieel leven en een gevoel van flow, geluk, inspiratie en energie ervaren.

Ik help je daar graag bij!

 

Over Yolanda van Zuijlen | Amsterdam

Yolanda wil als Feng Shui consultant en interieurstylist, zoals haar bedrijfsnaam al doet vermoeden, joy in jouw leven creëren door jouw levensenergie weer (meer) te laten stromen. Ze is gecertificeerd Feng Shui consultant en gebruikt de Feng Shui wijsheid én haar intuïtie als haar belangrijkste kompas bij het inrichten van jouw woon- en/of werkomgeving. Haar missie is om jouw omgeving zo in te richten dat het jou op alle vlakken in je leven maximaal ondersteunt en helpt groeien. Zowel op het gebied van gezondheid, je carrière, je financiële situatie als de liefde.

“Je huis is een spiegel van wie jij werkelijk bent en hoe jij de dingen aanvliegt in jouw leven. Wanneer gebieden in jouw leven minder goed stromen, ligt daarvoor vaak een belangrijke oorzaak in energieblokkades in jouw huis. Door deze energieblokkades te verhelpen, zoel je je weer krachtiger voelen en meer flow ervaren in alles dat je doet.”

Yolanda begeleidt voornamelijk (gevoelige) vrouwen die worstelen met energietekort, slaapproblemen en/of vage gezondheidsklachten om zich weer krachtig en energiek te voelen, zodat zij (weer) de moeder, partner en/of carrièrevrouw kunnen zijn die ze willen zijn en de dingen kunnen doen die ze het liefste doen.

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Dans & Beweging Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam