Massagetherapie en persoonlijke begeleiding bij rouw en verlies | Amsterdam

We krijgen in ons leven allemaal te maken met rouw en verlies. Daar zijn we in principe voor toegerust. Maar het kan zijn dat je in jouw rouwproces behoefte krijgt aan ondersteuning.

Na een verlies van een naaste, maar ook van je relatie of van werk, is je wereld anders. Je hebt je te verhouden met soms grote gevoelens die je helemaal lijken over te nemen. Of je kunt juist niet meer voelen, je trekt je terug, je lijkt vervreemd van jezelf en je gaat op de automatische piloot verder. Daar waar je wereld eerst veilig en overzichtelijk leek, voelt hij nu misschien ontheemd en onveilig. En waar de buitenwereld vaak onuitgesproken vindt dat het maar over moet zijn, blijf jij van slag.

In De Luwte is ruimte en aandacht voor jouw verhaal en gevoel, door middel van gesprek en aanraking. Je kunt door de aanraking weer contact gaan maken met gevoel dat geblokkeerd is geraakt. Wanneer je juist overspoeld wordt door je emoties is er ruimte om je gevoel te ervaren, waardoor er meer acceptatie kan ontstaan. Dit alles kan je mogelijk helpen meer houvast te gaan ervaren en meer contact te maken met je kracht en je vermogen om je te verhouden met deze nieuwe situatie. De aanraking van een massage kun je ook als troostend ervaren. Je kunt misschien spanning los gaan laten en weer gaan voelen wat jij nodig hebt om verder te gaan.

Over Corinne de Graaf | Amsterdam


De grootste wijsheid is misschien wel de erkenning dat het leven niet maakbaar is. Dat we echt niets te zeggen hebben over wat ons overkomt, maar dat we wel invloed kunnen hebben over hoe we met de situatie omgaan.

Mijn naam is Corinne de Graaf, de persoonlijke begeleider voor vrouwen bij rouw & verlies. Ik geef je handvatten om vanuit compassie met jezelf om te leren gaan. Voor mij gaat compassie over de ander (en mijzelf) helemaal kunnen zien, vanuit een zachte en open aanwezigheid. Dat alles met vriendelijke mildheid gezien mag worden; hoe lelijk, pijnlijk of akelig ook. Het gaat over voelen zonder verdrinken en aanwezig zijn zonder ontkenning. Ik heb ontdekt en ervaren dat je alleen maar ruimte kunt maken om verder te leven als je eerst leert hoe je aandacht kunt geven aan je gevoelens. Hoe je met meer geduld en rust met jezelf en je omgeving leert omgaan. Want alles mag er zijn. Je start een traject bij mij als jij jezelf toestaat om te mogen rouwen én verder te leven.

Rouwenmetcompassie
Corinne de Graaf

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam