Zoek in de agenda van Bewust Amsterdam


april 2018

Yashodara's authenticiteitscirkel

MA 23 apr 09.30 uurCommunicatie en presentatiecursus
Yashodara's authenticiteitscirkel

De authenticiteitscirkel, is een ontmoeting waar het accent ligt bij het maken van contact met jezelf en de ander. De uitnodiging is om te doen wat je normaal niet durft of uit de weggaat. Veel uitproberen en experimenteren in een veil
Mailin Fleur Landvreugd
Yashodara LandvreugdAmsterdam
'Open je hart en vier de lente' dagworkshop

WO 25 apr 10.00 uurZelfrealisatieworkshop
'Open je hart en vier de lente' dagworkshop

Dit is een dag voor mensen die hun hart willen voelen en voeden. Een dag waarop je de verbinding met jezelf (weer) maakt. Waar je opschoont en verfrist. Waar ruimte is voor jou. We mediteren, we zingen en je hart krijgt spreekruimte.
Joke Plaatsman Hartekriebelspecialist | Gestalttherapeut
Joke PlaatsmanAmsterdam
Dean Shrock - Why love heals

WO 25 apr 19.00 uurZelfrealisatielezing
Dean Shrock - Why love heals

Dean Shrock is voor het eerst in Europa en komt naar de Roos op woensdag 25 april om een interactieve lezing te geven over zijn boek ‘Why Love Heals’. Dean is directeur geweest van 40 kankercentra in Amerika op het gebied van Mind-Body-Medicine.
De RoosAmsterdam
MELT Method Hand & Voet Intro Workshop

DO 26 apr 20.00 uurOsteopathieworkshop
MELT Method Hand & Voet Intro Workshop

Maak kennis met de MELT Method en leer hoe simpel het is om gezond, jeugdig en pijnvrij te blijven.
Osteopathie Michael Pallat
Michael PallatAmsterdam
Workshop for personal empowerment, part 2: The power of holding your space

ZO 29 apr 10.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Workshop for personal empowerment, part 2: The power of holding your space

Do you want more understanding in what way that you connect with yourself and also to others? Come to this day and receive clarifying insights to restoring trust in connection. Bodywork and non violent communication form the basis.
Trui SimmelinkAmsterdam

mei 2018

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost met een opstelling

DI 01 mei 18.45 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost met een opstelling

Door met hulp van opstellingen aan de slag te gaan, komt er een nieuw perspectief met nieuwe mogelijkheden. Een opstelling zorgt voor het zichtbaar maken van belemmeringen in een systeem: je eigen systeem, gezin van herkomst of generaties terug.
Reisman Coaching
Jaron ReismanAmsterdam
Yoga + Zon + Zee + Zeilen

ZA 05 mei Reizen & Vakantiesretraite
Yoga + Zon + Zee + Zeilen

Een unieke yoga vakantie waarbij je elke dag twee yogalessen volgt, een in de ochtend en een in het begin van de avond. Luxe verzorging van alle maaltijden aan boord: ontbijt, lunch, diner en alle (alcoholische) drankjes.
Carpe Nunc
Trix van HestTurkijke
Zangvogelwandeling door de Waterleidingduinen

ZA 05 mei 10.30 uurCoaching - Wandelcoachingtraining
Zangvogelwandeling door de Waterleidingduinen

Het is weer lente en dan zingen de vogels er lustig op los! Echt een geschoold orkest waardig! Een streling voor je oor. En wat is er nou mooier dan tijdens een stiltewandeling te mogen luisteren naar al deze prachtige zangvogels?
RBTC coaching
Richard BuijtenhekZandvoort
Mirabai Ceiba Live in Concert

ZO 06 mei 19.30 uurMuziek, Klank en Stemexpressieevenement
Mirabai Ceiba Live in Concert

Op zondagavond 6 mei organiseert HeartFire het prachtige concert van Mirabai Ceiba in De Zuiderkerk in Amsterdam. Hun muziek is hartverwarmend en raakt het diep de ziel. Lets sing our hearts wide open and dance our souls on fire!
Hartskracht / HeartFire
Daniëlle DoeveAmsterdam
Ecstatic Dance, elke dinsdagavond en zondagochtend

ZO 06 mei 10.00 uurDans & Bewegingworkshop
Ecstatic Dance, elke dinsdagavond en zondagochtend

Dancing with dj, without talking, without shoes, without alcohol/drugs. A freeform conscious dance wheremovement expands, spirit activates, boundaries melt, boredom ceases, creativity breaks out and the beat deepens
Nataraj en Ecstatic DanceAmsterdam

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam