Zoek in de agenda van Bewust Amsterdam


augustus 2020

Inloopgroep mind-en heartfulness.  Lessen van bewust zijn en leven

DO 06 aug 10.00 uurMindfulness & Compassieopen les
Inloopgroep mind-en heartfulness. Lessen van bewust zijn en leven

Een laagdrempelige inloop groep. We maken kennis met de kracht van ons bewustzijn. We doen mind- en heartfulness meditatie oefeningen en onderzoeken de mogelijkheden om tot een meer bewuste levensstijl te komen. Oók op zaterdag op de Buurtboerderij.
Buro Lieverbewustzijn
Buurtkamer Corantijn.Amsterdam
Natuurlijk Retraite weekend

VR 28 aug 14.00 uurRetraitesretraite
Natuurlijk Retraite weekend

Natuurlijk Retraite is een laagdrempelig, ongedwongen en inspirerend weekend met goed en puur eten, wandelingen in het prachtig nabij gelegen bos, mindfulness- en ademhalingsoefeningen, meditatie en inzichtoefeningen.
Retraitewandelcoaching
Sharon LammersVierlingsbeek
Intimiteit op afstand

ZO 30 aug 14.00 uurMindfulness & Compassiecursus
Intimiteit op afstand

In deze workshop zullen we aftasten welke manieren er zijn om intimiteit te ervaren in een tijdperk van sociaal afstand houden. Een vrolijke en ontspannende workshop vol magie en verwondering. Je kunt alleen komen of samen met een partner.
centrum Naar Zee met uitzicht over IJmeer
Kitty SteenvoortAmsterdam

september 2020

De schoonste straat van Bos en Lommer

DI 01 sep Natuurbelevingevenement
De schoonste straat van Bos en Lommer

De schoonste straat van Bos en Lommer is een competitie waar jong en oud aan mee kunnen doen. Houd je straat gedurende drie maanden schoon en maak kans op een geldprijs voor iets leuks voor jouw straat. Samen met je buren werken aan een schone straat
De schoonste straat van Bos en Lommer
Anne Marie van LeentAmsterdam
Eéndags-retraites: Herinner en verdiep je inspiratie en vier je vrije aard.

DO 10 sep 10.00 uurZelfrealisatieretraite
Eéndags-retraites: Herinner en verdiep je inspiratie en vier je vrije aard.

De inspiratiedagen staan in het teken van de herinnering van je verlichte motivatie, thuiskomen in je Spirit-aard, verwijlen in de onbegrensde ruimte van jouw geest en moeiteloos rusten in Gewaarzijn.
Geluksvogel. Praktijk voor Zijnsoriëntatie.
Esther HamersAmsterdam
Bodytalk Access

ZA 12 sep 09.30 uurLichaamsgerichte Therapiecursus
Bodytalk Access

BodyTalk is een revolutionaire manier om herstel te stimuleren. Gebaseerd op Oosterse en Westerse medische tradities, brengt BodyTalk onze lichaam en geest (weer) in evenwicht. Deze dag leer je oa immuunsysteem boosting en stress te verminderen.
Carpe Nunc
Trix van HestAmsterdam
Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie - Amsterdam

ZA 12 sep 14. uurMeditatieworkshop
Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie - Amsterdam

Deze kennismakingsworkshop geeft je een voorproeve van de acht-delige cursus Zijnsgeoriënteerde meditatie. Een prachtige cursus, waarin je de zeven fasen van meditatie leert. De workshop wordt landelijk, op diverse locaties georganiseerd.
Geluksvogel. Ruimte voor Zijnsoriëntatie.
EstherAmsterdam
Zijnsoriëntatie Cursus Gezonde Zelfliefde

DI 15 sep 19.00 uurZelfrealisatiecursus
Zijnsoriëntatie Cursus Gezonde Zelfliefde

De Zijnsgeoriënteerde cursus Gezonde Zelfliefde start op dinsdag 15 september in De Roos. We oefenen we met het doorbreken van je (overlevings-) patronen door je te richten op je altijd natuurlijke en vrije aard. De cursus is geschikt voor beginners.
EENGELUKKIGMENS
Juliette BonariusDe Roos in Amsterdam
Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

DO 17 sep 19.00 uurZelfrealisatiecursus
Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld. Na de cursus kun je zelfstandig thuis mediteren. Voor beginners eveneens geschikt, diverse startdata in september, ook online.
EENGELUKKIGMENS
Juliette BonariusDe Roos in Amsterdam
From effort to Ease

ZA 19 sep 13.00 uurLichaamswerkcursus
From effort to Ease

Do you feel stressed and tense? Do you feel exhausted and lacking energy? Are you searching for healthier ways to be in your body? FROM EFFORT TO EASE is your journey!
Barbara Falorni & Monica MoleAmsterdam
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!