Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie - Amsterdam
ZA 12 september | 14.-17. uur | Amsterdam (noord/schellingwoude) Gratis parkeren en bereikbaar met Ov

15,00


Op 12 september 2020 geef ik een Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde meditatie. Je bent van harte welkom deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie.

In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproeve van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal ik informatie geven over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. 

De cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie is een cursus van acht dagdelen, die zowel bestemd is voor mensen die willen kennismaken met deze meditatievorm(en) als voor mensen die na eerdere kennismaking hun begrip en ervaring met meditatie willen verdiepen. In de cursus leer je de Zijnsgeorienteerde vorm van meditatie te beoefenen (ook thuis) en te begrijpen als toegang tot de natuurlijk aanwezige stilte en rijkdom van Zijn. Je leert jezelf kennen in je wezenlijke aard: al vrij, heel en compleet. 

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op 12 september 2020. Je bent van harte welkom!

Informatie + Aanmelden » Geluksvogel. Ruimte voor Zijnsoriëntatie. | Esther

www.geluksvogel.nu
Bekijk Facebook event

Wijkgebouw Schellingwoude
Wijkergouw 12
1023 NX Amsterdam (noord/schellingwoude) Gratis parkeren en bereikbaar met Ov

Esther
0646713583
esther AT geluksvogel DOT nu

Meer agenda van Geluksvogel. Praktijk voor Zijnsoriëntatie.

Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!