Gratis informatie-bijeenkomst natuurlijke anticonceptie met Sensiplan
ZA 03 oktober | 10.30-12.00 uur | Amsterdam

0,00


Wat is je alternatief als je geen (hormonale) anticonceptie wilt gebruiken?

Deze ochtend geef ik informatie over sensiplan®. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode leert je de vruchtbare en onvruchtbare dagen van je cyclus te bepalen en zo met hoge betrouwbaarheid een zwangerschap te vermijden.

Deze vrijblijvende informatie-bijeenkomst is voor iedereen die nieuwsgierig is naar een natuurlijke vorm van anticonceptie en meer wil weten over de vrouwelijke cyclus. Er is ruimte om in informele setting ervaringen te delen en vragen te stellen! Mannelijke partners zijn ook heel welkom. 

Wat in elk geval wordt besproken:
- Hoe werkt de sympto-thermale methode Sensiplan?
- Wat is het verschil met andere natuurlijke methoden?
- Waarom is Sensiplan betrouwbaar?
- Hoe ziet een Sensiplan-cursus eruit?

Ook is er gelegenheid om het Sensiplan Hand- en Werkboek in te zien. De bijeenkomst is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt.
Graag van tevoren aanmelden via mail of telefonisch.

Guénaëlle de Graaf: “Het mooie van Sensiplan is dat je er als vrouw nog extra voordelen uit haalt; hoe anders dan bij hormonale anticonceptie waar de vrouw juist de last van negatieve bijwerkingen moet dragen! Zo helpt het je om cyclusgerelateerde problemen op het spoor te komen en geeft het je een inkijkje in de mentale veranderingen die samenhangen met de cyclus. Je zult snel merken in welke fase je sociaal sterker in je schoenen staat en op welke momenten je juist neigt naar reflectie en bezinning. Hier kun je in het dagelijks leven handig op inspelen.”
 

Informatie + Aanmelden » Ruimte voor bloei | Guénaëlle de Graaf

www.ruimtevoorbloei.nl

Guénaëlle de Graaf
Latherusstraat 103-1
1032CW Amsterdam

Guénaëlle de Graaf
06 24669140
guenaelle.de.graaf AT sensiplan DOT nl