Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28sep 2020
Cursus mediteren, werken met hersengolffrequenties

Amsterdamse praktijk voor psychosynthese
Amsterdam

Mediteren, contact maken met je diepere bron. Leer door verschillende meditaties je hersengolffrequenties kennen, en leer hoe je ze kunt beïnvloeden.

Mediteren
Verbinding met je diepere bron

Veel mensen voelen het, juist in drukke tijden: behoefte aan stilte en innerlijke rust. Die stilte en rust zijn niet alleen nodig om op adem te komen. Ze brengen je ook in contact met een diepere laag in jezelf.

Als je regelmatig mediteert merk je dat alles in je leven er positief door wordt beïnvloed. Je creëert een rust in jezelf die voedend en inspirerend is. Het is alsof de grondtoon in je leven er dieper, voller, rijker en helderder door wordt. Maar veel mensen lukt het in hun dagelijks leven niet om regelmatig te mediteren. Het komt er niet van, of het mediteren zelf lukt niet goed.

In deze cursus leer je een aantal meditaties waar je zelf mee verder kunt.

Werken met hersenfrequenties

Door meditatie beïnvloed je de frequenties van je hersengolven. De betagolven van je van je gewonen denken. De alfagolven die verbonden zijn met diepe ontspanning, beelden en andere intense zintuigelijke ervaringen. De thetagolven die toegang geven tot diepere onbewuste lagen en tot diepe spirituele ervaringen. De deltagolven, of je ‘intuïtieve radar’ waarmee je je ‘scant’. Deltagolven zijn ook de hersengolven die worden geproduceerd door healers. Bij goed gebruik is dit dus een helende frequentie.

In de cursus gaan we de frequenties en combinaties ervan oefenen. Zo kan je een begin maken met het bewust beïnvloeden van je eigen hersengolven.

Informatie

28 sep 2020 t/m 07 dec 2020 | 10 avonden
19.00 - 21.30
250,00 Bij een laag inkomen is korting mogelijk. neem hierover vooraf contact op.

Waar?

Therapeutisch Collectief Watergraafsmeer
Domselaerstraat 30
1093 MA Amsterdam

Contact

Cursus mediteren, werken met hersengolffrequenties