Vind je Ikigai - workshop
VR 02 oktober | 10.00-15.00 uur | Amsterdam

75,00 | inclusief gezonde, eenvoudige lunch


Overweeg jij een volgende stap in je werk? Verlang je naar meer passie in je leven? Ben je nieuwsgierig naar jouw reden van bestaan?

Dan komt deze Ikigai workshop precies op het juiste moment. De Ikigai workshop ‘Vind je Ikigai’ is speciaal voor jou als je een frisse blik wilt werpen op je leefstijl en manier van werken. Voor mensen die het boek over Ikigai hebben gelezen of dat nog altijd willen doen. Die voelen dat de wijsheden van Japanse eeuwelingen ook hen zullen inspireren.

Wat is een Ikigai workshop?

Allereerst kijken we naar de belangrijkste 10 Ikigai geheimen van Japanners op het eiland Okinawa. Hoe kan het dat zij de leeftijd halen van honderd jaar tot zelfs 120 jaar? Wat kunnen wij van hen leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven? We halen hun wijsheden naar ons eigen leven en kijken wat we er zelf van zouden willen of kunnen toepassen.

"Ik had het Ikigai boek al gelezen, maar vond jouw doorvertaling met de 10 geheimen heel waardevol en inspirerend voor mijn eigen leven. Bijzonder wat er uit mijn moodboard naar voren kwam. Ik ga echt dingen anders doen voor meer ontspanning en energie." Marja HR MEDEWERKSTER GEMEENTE DEN HAAG

We sluiten de workshop af met jouw persoonlijk Ikigai moodboard. Dit stimuleert het creatieve proces en is een praktische manier om met de Ikigai geheimen voor je eigen leven aan de slag te gaan. Zodat je aantrekt waar je naar verlangt.

Informatie + Aanmelden » Ikigai - Live your purpose | Brenda Serrée

Brenda Serrée
0628425558
contact AT ikigai-liveyourpurpose DOT com

Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!