Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Chitta! Blote voeten dans party: met DJ Navid Divana
ZA 28 november | 20.00-01.30 uur | Amsterdam

28 november 2020 t/m 29 november 2020 | Elke vierde zaterdag van de maand Chitta, blote voeten dans, hot tub, hout vuur en gratis drankjes en hapjes
25,00 | online 25 euro, 30 aan de deur.


Chitta ! Elke 4e zaterdag van de maand. Geniet op je blote voeten van heerlijke muziek, in Amsterdam Nieuw West!

Maandelijks een andere DJ en altijd een voorprogramma om alvast helemaal in de sfeer te raken. Het volledige programma: workshop, blote voeten dans + DJ, alle hapjes en drankjes kosten maar 25 €.  Je kunt vooraf mee-eten.

Mark en Janine zijn de gastheer en gastvrouw. Ze organiseren Chitta! om mensen te verbinden en vinden het heerlijk om een sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Maar Chitta kan niet zonder onze vrijwilligers, die altijd trouw helpen met de voorbereidingen. Door de energie die we samen neerzetten, voelt het al warm en bijzonder als je aankomt!

De DJ’s draaien heerlijke world music, alternatief. Je beweegt vrij en op blote voeten.

Waarom om op blote voeten? Dat is een fijne manier om weer contact te maken met de aarde en met jezelf…. om helemaal uit je hoofd komen en je eigen flow te voelen. Geen opgelegde pasje dus, maar free flow.

Er is ruim ventilatie, een binnenplaats en een cool down area, zodat iedereen gezond en opgeladen naar huis gaat. Chitta is een ervaring, je moet het gewoon meemaken, maar let op: er is een beperkt aantal tickets. Parkeren is gratis (na 19.00 uur) en voor de deur! Het OV en de ring zijn dichtbij.

Informatie + Aanmelden » Centrum voor Happiness | Janine en Mark

www.centrumvoorhappiness.nl

Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10
1065AS Amsterdam

Janine en Mark
0613795437/0613795437
centrumvoorhappiness AT gmail DOT com

Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!