De schoonste straat van Bos en Lommer
WO 01 september | 00.00-00.00 uur | Amsterdam

01 september 2021 t/m 01 december 2021 | Competitie met een looptijd van 3 maanden


De schoonste straat van Bos en Lommer is een competitie waar alle straten en pleinen van Bos en Lommer aan mee kunnen doen.. Gedurende een periode van drie maanden houden de bewoners van de deelnemende straten hun straat zo schoon als mogelijk. Een jury komt als mysterie guest de straten in die periode zes keer beoordelen.

De drie schoonste straten ontvangen aan het einde van de drie maanden een geldprijs van €1750,-, €500,- of €250,- van Stadsdeel West. Dit bedrag wordt besteed aan het verfraaien van je straat of aan een straatfeest. Tot nu toe heeft de competitie zeven keer plaatsgevonden. 

Meedoen aan De schoonste straat van Bos en Lommer is ook een manier om je buren te leren kennen. 

Dit zijn de voorwaarden om deel te nemen. Je straat moet minimaal 100 meter lang zijn en er moet minimaal één ondergrondse container aanwezig zijn.

Erger jij je aan de troep in je straat en wil je daar wat aan doen? Dan is deelname aan De schoonste straat van Bos en Lommer misschien wel iets voor jou. Meld je aan via onderstaand mailadres. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch.

Informatie + Aanmelden » De schoonste straat van Bos en Lommer | Anne Marie van Leent

schoonstestraat.nl
Bekijk Facebook event

Bos en Lommer

1061 BL Amsterdam

Anne Marie van Leent
06 1521 9359
info AT schoonstestraat DOT nl

Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!