Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01sep 2021
De schoonste straat van Bos en Lommer

De schoonste straat van Bos en Lommer
Amsterdam

De schoonste straat van Bos en Lommer is een competitie waar jong en oud aan mee kunnen doen. Houd je straat gedurende drie maanden schoon en maak kans op een geldprijs voor iets leuks voor jouw straat. Samen met je buren werken aan een schone straat

De schoonste straat van Bos en Lommer is een competitie waar alle straten en pleinen van Bos en Lommer aan mee kunnen doen.. Gedurende een periode van drie maanden houden de bewoners van de deelnemende straten hun straat zo schoon als mogelijk. Een jury komt als mysterie guest de straten in die periode zes keer beoordelen.

De drie schoonste straten ontvangen aan het einde van de drie maanden een geldprijs van €1750,-, €500,- of €250,- van Stadsdeel West. Dit bedrag wordt besteed aan het verfraaien van je straat of aan een straatfeest. Tot nu toe heeft de competitie zeven keer plaatsgevonden. 

Meedoen aan De schoonste straat van Bos en Lommer is ook een manier om je buren te leren kennen. 

Dit zijn de voorwaarden om deel te nemen. Je straat moet minimaal 100 meter lang zijn en er moet minimaal één ondergrondse container aanwezig zijn.

Erger jij je aan de troep in je straat en wil je daar wat aan doen? Dan is deelname aan De schoonste straat van Bos en Lommer misschien wel iets voor jou. Meld je aan via onderstaand mailadres. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch.

Informatie

01 sep 2021 t/m 01 dec 2021 | Competitie met een looptijd van 3 maanden
00.00 - 00.00

Waar?

Bos en Lommer

1061 BL Amsterdam

Contact

De schoonste straat van Bos en Lommer