31okt 2021
Tame the monkey mind

Carpe Nunc
Amsterdam

Zou jij ook meer vrij willen zijn van piekergedachten? Wat zou meer ruimte in je hoofd voor jou betekenen? Wil je leren hoe je los kunt komen van negatieve gedachten? Dan is deze workshop iets voor JOU!

Patanjali 1.2 "Yogas citta vritti nirodhah"

Yoga heeft ons veel te bieden om de mind te kalmeren. Het tweede vers van Patanjali’s Yoga Sutra’s gaat hierover: yoga is het tot rust brengen van de wervelingen van de mind. 

Zou jij ook meer vrij willen zijn van piekergedachten? Wat zou meer ruimte in je hoofd voor jou betekenen? Wil je leren hoe je los kunt komen van negatieve gedachten?

In deze workshop neem ik je mee in de wereld van de ‘monkey mind’, zoals we ons piekerverstand kunnen aanduiden. We onderzoeken wat piekeren nu precies is, leren hoe ons brein werkt en passen praktische lichaamsgerichte oefeningen toe. Gecombineerd met zelfreflectie oefeningen reik ik je tools aan die jou ondersteuning bieden in het omgaan met je monkey mind. Niet alleen op de mat, juist ook in het dagelijks leven.

Asana’s (houdingen), dhyana (meditatie) en pranayama (ademtechnieken) zijn onderdeel van de workshop. Geen ervaring vereist; de workshop is voor iedereen geschikt.

Informatie

31 okt 2021
14.30 - 16.30
25,00

Waar?

Yogaspot
Laan der Hesperiden 142
1076 DX Amsterdam

Tame the monkey mind