Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20sep 2021
Start cursus Healing Tao

Healing Tao-trainingen
Amsterdam

– Leer eenvoudige oefeningen om je energie te laten stromen. – Ervaar de helende werking van een glimlach voor jezelf. – Vind je kracht in ontspanning.

Healing Tao is een training met oefeningen (qi gong of chi kung) en meditaties die gebaseerd zijn op Chinese wijsheid en kennis van energie. Door middel van aandacht, beweging, ontspanning en een glimlach voor jezelf leer je je energie te laten stromen. Dit werkt door in alle lagen van je bestaan.

Healing Tao Basis 1

12 x maandagmiddag 14.00 - 15.30 uur
20 september - 13 december, m.u.v. 18 okt.
Plaats: Studio Yogapadma, Bovenover 62, Amsterdam
Kosten: € 234

De cursus bestaat uit eenvoudige, vriendelijke en effectieve oefeningen (qi gong of chi kung) en meditaties die gebaseerd zijn op Chinese levenskunst en kennis van energie en gezondheid. Je leert je lichaam te ontspannen, je geest tot rust te brengen en je energie te laten stromen.

Je ervaart daarbij de heilzame werking van met zachte ogen en een innerlijke glimlach naar naar binnen, naar jezelf te kijken. Met de helende klanken leer je je organen te verzorgen. Elk orgaan heeft een eigen energie en als die goed stroomt, ontstaat er een helende en harmoniserende energie-stroom in je hele lichaam, die ook je emoties in balans brengt. Deze manier van werken bevordert je vitaliteit en welzijn. Al doende groeit je vertrouwen in de natuurlijke stroom van het leven en kun je daarin ontspannen.

De Chinees-Thaise leraar Mantak Chia ontwikkelde deze bijzondere training.

Iedereen kan meedoen. We werken staand of zittend op een stoel en je kunt de oefeningen gemakkelijke aanpassen aan je mogelijkheden of beperkingen.

Informatie

20 sep 2021
14.00 - 15.30
234,00 12 wekelijkse lessen

Waar?

Studio Yogapadma
Bovenover 62
1025 JW Amsterdam

Contact

Start cursus Healing Tao