Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04jan 2022
De schoonste straat van Bos en Lommer

De schoonste straat van Bos en Lommer
Amsterdam

De schoonste straat van Bos en Lommer is een competitie waar jong en oud aan mee kan doen. Houd je straat gedurende drie maanden schoon en maak kans op een geldprijs voor iets leuks voor jouw straat. Ga jij samen met je buren de uitdaging aan?

De schoonste straat van Bos en Lommer is een competitie waar alle straten en pleinen van Bos en Lommer aan mee kunnen doen. Gedurende een periode van drie maanden houden de bewoners van de deelnemende straten hun straat zo schoon mogelijk. Een jury komt als mysterie guest de straten in die periode vier keer beoordelen.

De drie schoonste straten ontvangen aan het einde van de competitie een geldprijs van €1750,-, €500,- of €250,- van Stadsdeel West. Dit bedrag mag je besteden aan iets leuks, moois of gezelligs voor je straat. Sinds 2019 hebben zeven competities plaatsgevonden. De eerstvolgende competitie start op 4 januari 2022. Doe je ook mee met jouw buren? Inschrijven kan via onderstaande website of het e-mailadres.

Meedoen aan De schoonste straat van Bos en Lommer is ook een manier om je buren te leren kennen. 

Dit zijn de voorwaarden om deel te nemen. De minimale lengte van je straat is 100 meter en er staat minimaal één ondergrondse container.

Erger jij je aan de troep in je straat en wil je daar wat aan doen? Dan is deelname aan De schoonste straat van Bos en Lommer misschien wel iets voor jou. Meld je aan via onderstaand mailadres. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch.

Informatie

04 jan 2022 t/m 01 apr 2022 | Competitie met een looptijd van 3 maanden
00.00 - 00.00

Waar?

Bos en Lommer

1055 EK Amsterdam

De schoonste straat van Bos en Lommer