Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08jan 2022
Koudetraining bij het Amsterdamse Bos

Koudetraining
Amsterdam

Trotseer het koude water, ontwaak je innerlijk vuur en versterk je gezondheid. Ga het avontuur aan en meld je aan voor de training!

Ontdek de kracht van koud water en versterk je gezondheid! In de vierweekse Koudetraining leer je met behulp van focus en ademtechnieken het koude water te trotseren en je integreert de positieve effecten in je gezonde leefstijl.

De training vindt plaats op vier zaterdagen aan de Nieuwe Meer bij het Amsterdamse Bos. Er is een ochtendgroep van 9.30-11.30u en een middaggroep van 12.30-14.30u. Het eerste gedeelte vindt online plaats. Daar leer je de technieken en bereiden we ons voor, zodat je in staat bent om vanuit ontspanning het koude water in te gaan. Na de voorbereiding spreken we af bij de Nieuwe Meer en gaan we in tweetallen (plus trainer) het natuurwater in. 

We bouwen het stap voor stap op zodat jouw systeem rustig went en je er steeds meer van gaat genieten. Thuis begin je met koud afdouchen en ontvang je wekelijks instructiemateriaal en begeleidende video's. Met behulp van persoonlijke coaching en een inspirerende groep gaan we samen de uitdaging aan.

Een unieke ervaring waar jij je leven lang profijt van hebt!

Kijk op de website voor de overige trainingen: koudetraining

Informatie

08 jan 2022 t/m 29 jan 2022
09.30 - 11.30
220,00 zie ook Early Pinguïn of vriendenkorting
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Amsterdamse Bos, Nieuwe Meer

Amsterdam

Koudetraining bij het Amsterdamse Bos