24jun 2022
Mahatma Avatar van Synthese Practitioner™

Thamar Karpes
Amsterdam

Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperken de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie.De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron.

Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healing systemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.   

Je zal tijdens deze 3 daagse Practitioner opgeschoond worden en je systeem wordt volledig gereset en herverbonden. Je zult gedurende deze training activaties gaan ontvangen die het o.a. mogelijk maken dat je weer verbinding maakt met je hogere zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Natuurlijk zal er ook met elkaar geoefend gaan worden. Het contact met je hogere zelf wordt hersteld, je lichtlichaam wordt geactiveerd waardoor je de mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken, je ontvangt een zeer diepgaande DNA activatie wat een zeer positief effect heeft op je persoonlijke en spirituele groei waardoor je veel sneller kan evolueren. En je ontvangt een persoonlijk practitioner healing team waarmee je leert werken en waarvan je Healingen kan ontvangen voor zowel jezelf als voor iemand anders. Je ontvangt ook nog de Trinity initiatie om de Trinity blessing te geven. De Trinity energie is een samensmelting van Melchizedek, Serafijnen en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk en daarom kan deze energie je in een enorme boost in jouw transformatie proces geven. En nog veel meer. 
 

Informatie

24 jun 2022 t/m 26 jun 2022
09.30 - 17.00
297,00

Waar?Amsterdam

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner™