Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19mei 2022
Soundhealing

Christel Mijers Levenstherapie en Soundhealing
Amsterdam

Soundhealing | Ervaar de helende kracht van klank. Kom in een intieme setting met maximaal 15 mensen ervaren hoe het is om te worden meegenomen door de klanken van mijn instrumenten en mijn stem. Ervaar diepe ontspanning en Eenheid.

Gun jezelf een avond ruimte maken voor jezelf op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en kosmisch niveau!

Deze avond is een uitnodiging tot overgave en ontspanning van je ziel.
De klanken van mijn instrumenten en mijn stem zetten een multidimensionaal veld neer waarin je diep naar binnen kunt keren en kunt zakken in de tijdloze ruimte van het hier en nu.
Dit brengt heling en brengt je ook in contact met je Heel-Zijn. Dat wat je ten diepste Bent.

Ik zal starten met een korte inleiding en een meditatie/visualisatie. Vervolgens nemen de klanken van mijn klankschalen, gong en andere instrumenten je mee op reis. Ik zal ook zingen, dit doe ik intuïtief en in lichttaal.

We doen dit in de Tuinzaal van De Meditatietuin, in het Amstelpark in Amsterdam. Op deze prachtige krachtplek zullen we in een intieme setting met maximaal 15 mensen liggend op matjes (en onder zelf meegebrachte dekentjes) ons overgeven aan de stroom van helende klanken.

Kaartjes kosten 25 euro en je kunt je opgeven door mij via whatsapp te berichten op 0624392022. Na betaling via Tikkie ben je verzekerd van een plekje!

De Meditatietuin is makkelijk bereikbaar via OV en fiets, ook zijn er volop parkeermogelijkheden (betaald) als je met de auto komt.

Ik hoop je te mogen verwelkomen!

Informatie

19 mei 2022 | Neem extra tijd want het centrum ligt in het Amstelpark en is alleen te voet bereikbaar!
20.00 - 21.30
25,00 Na betaling via Tikkie ben je verzekerd van een plekje!
Maximaal 15 deelnemers.

Waar?

De Meditatietuin
Johannes Verhulststraat
1071 MT Amsterdam

Soundhealing