16mrt 2023
De Groene Draak en de Vierjarige - introductieworkshop in het Clarity Proces

Clarity voor jou!
Amsterdam

Leef lichter en intenser! Maak kennis met het Clarity Proces van Jeru Kabbal en ontdek wie je werkelijk bent. Leer wat het onbewuste is, hoe het nog je leven beïnvloed en maak de keuze hoe je NU wilt leven.

Ontspannen en met een nieuw perspectief naar huis.

Heb je wel eens het gevoel dat er meer is dan ‘gewoon dit leven’? Dat je eigenlijk op de automatische piloot staat? Denk je wel eens ‘ik heb dit al eens eerder meegemaakt’? Ben je benieuwd naar waar je patronen vandaan komen en wat mindfull leven en het hier en nu eigenlijk inhouden? Dan is de training De Groene Draak en de Vierjarige iets voor jou!

We kijken in deze driedaagse introductieworkshop naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt meer inzicht in jezelf. In jouw herinneringen, die nog steeds invloed hebben op je gedrag en ook op wie je nu bent. De volwassen jij. Door dit inzicht en doordat je meer helderheid krijgt, is er ruimte om te ontspannen en te accepteren hoe je leven nu is. En dat biedt de opening om in contact te komen met het hier en nu.

Naast het inzicht-werk doen we meditaties en hier en nu oefeningen. Zo krijg je een ingang om contact te maken met dít moment, het enige moment dat er werkelijk is. Dus: ‘Uit je hoofd en ín je lichaam en je zintuigen.’

Mensen die met Het Clarity Proces werken ervaren vaak ontspanning, openheid en rust. Ze kunnen thuis aan de slag met de eenvoudige oefeningen die je leert tijdens de workshop.

Informatie

16 mrt 2023 t/m 19 mrt 2023 | 16 maart (19.30-21.30 u), 17, 18, 19 maart overdag (10-18 u). Houd de avonden vrij van afspraken. De workshop kan dingen losmaken en dat heeft ruimte nodig.
19.00 - 18.00
350,00 krappe beursprijs 315,-. Indien de kosten voor jou te hoog zijn, vraag dan financiële gift/lening aa
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Studio DA
Voorlandpad 2
1098 TZ Amsterdam

De Groene Draak en de Vierjarige - introductieworkshop in het Clarity Proces

Wat doe ik nog meer?

Clarity for you
Natuur, Tuin en Landschap
Ecologisch tuinieren 'Met de natuur mee!'
Clarity for you
Amsterdam
Wil je leren natuurlijk te tuinieren en jouw balkon/tuin een levende plek vol gezoem, getwitter en gefluister te maken, kom dan naar een beginnersworkshop. Veel aandacht voor het aantrekken van bijen en insecten.
Clarity voor jou!
Meditatie
Quantum Light Breath meditatie en Chakra ademmeditatie
Clarity voor jou!
Amsterdam
De Quantum Light Breath en de Chakra meditatie zijn beiden ademmeditaties. Ze brengen je in dit moment met alles wat er is. Ze brengen je ontspanning, rust, concentratievermogen en energie.
Clarity voor jou!
Coaching - Lifecoaching
Onderzoek wat je blokkeert om te bloeien en gelukkig te zijn. Laat overtuigingen los.
Clarity voor jou!
Amsterdam
Oude onbewuste patronen staan je vaak in de weg om voluit van het leven te genieten en van het moment. In individuele clatitysessies werken we aan ontspanning op een diep niveau en acceptatie, zodat verandering van binnenuit kan plaatsvinden.
Clarity voor jou!
17feb
Cursus
Ademmeditatie cursus
Clarity voor jou!
Amsterdam
In deze cursus doen we een diepe intense ademmeditatie op muziek, de Quantum Light Breath, die opent je voor het hier en nu. Ontspanning, rust, bliss zijn het resultaat.
Clarity voor jou!
Zelfrealisatie
Driedaagse clarityworkshop 'De Groene Draak en de Vierjarige'
Clarity voor jou!
Amsterdam
We kijken in deze driedaagse claritytraining naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt inzicht in jezelf, je onbewuste patronen en het moment, het enige dat er werkelijk is.
Clarity voor jou!
05feb
Cursus
Workshop Natuurlijk Tuinieren: met de natuur mee i.p.v. ertegenin
Clarity voor jou!
Amsterdam
Save the planet en begin in je eigen tuin! Natuurlijk Tuinieren houdt rekening met de gezondheid van tuin, aarde, dieren, planten en de mens. Je krijgt er een tuin vol leven voor terug, waar je heerlijk in kunt vertoeven en genieten.