05feb 2023
Workshop Natuurlijk Tuinieren: met de natuur mee i.p.v. ertegenin

Clarity voor jou!
Amsterdam

Save the planet en begin in je eigen tuin! Natuurlijk Tuinieren houdt rekening met de gezondheid van tuin, aarde, dieren, planten en de mens. Je krijgt er een tuin vol leven voor terug, waar je heerlijk in kunt vertoeven en genieten.

Hoe kun je mét de natuur mee tuinieren in plaats van ertegen in? Go with the flow instead of against it. Dus geen slakkenkorrels, maar ‘welke planten kan ik houden als ik veel slakken heb’. Al het leven heeft een plek in natuurlijk tuinieren. En een functie. In deze workshop dus ruim aandacht voor dieren in je tuin. Hoe trek je bijen, vogels, egeltjes, salamanders, kikkers, libelles, spinnetjes en andere insecten aan? En natuurlijk is er aandacht voor hoe je luizen en slakken op een natuurlijke manier zou kunnen bestrijden ;o)

Wist je dat een inheemse Zomereik 300 levende organisme op zich heeft, tegenover een uitheemse boom als een plataan die er 2 heeft? Bomen zijn een bron van leven. Insecten, vlinders en vogels kunnen niet zonder bomen. Ze wonen erop of erin. Een betere biodiversiteit begint dus ook bij meer bomen in je tuin. Wist je dat je ook op een balkon kleine boompjes in grote potten kunt planten?

Reactie cursist:

Ik heb genoten van de door jouw gegeven leerzame workshop Natuurlijk tuinieren! Als beginner stond ik er open in en ik werd erg blij van jouw manier van lesgeven in en over de tuin.  Fijn ook om te weten hoe simpel alledaagse tuinproblemen opgelost kunnen worden, vooral ook dat deze rekening houden met de gezondheid van de tuin, de aarde, de dieren, de planten en de mens. Een erg fijne insteek om meer over te leren!

Informatie

05 feb 2023
14.00 - 16.00
40,00 Prijs is inclusief digitale syllabus, thee en koekjes
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Praktijk Clarity voor jou!
Tuinbouwstraat 88
1097 XZ Amsterdam

Workshop Natuurlijk Tuinieren: met de natuur mee i.p.v. ertegenin

Wat doe ik nog meer?

Clarity voor jou!
Coaching - Lifecoaching
Onderzoek wat je blokkeert om te bloeien en gelukkig te zijn. Laat overtuigingen los.
Clarity voor jou!
Amsterdam
Oude onbewuste patronen staan je vaak in de weg om voluit van het leven te genieten en van het moment. In individuele clatitysessies werken we aan ontspanning op een diep niveau en acceptatie, zodat verandering van binnenuit kan plaatsvinden.
Clarity voor jou!
17feb
Cursus
Ademmeditatie cursus
Clarity voor jou!
Amsterdam
In deze cursus doen we een diepe intense ademmeditatie op muziek, de Quantum Light Breath, die opent je voor het hier en nu. Ontspanning, rust, bliss zijn het resultaat.
Clarity for you
Natuur, Tuin en Landschap
Ecologisch tuinieren 'Met de natuur mee!'
Clarity for you
Amsterdam
Wil je leren natuurlijk te tuinieren en jouw balkon/tuin een levende plek vol gezoem, getwitter en gefluister te maken, kom dan naar een beginnersworkshop. Veel aandacht voor het aantrekken van bijen en insecten.
Clarity voor jou!
Meditatie
Quantum Light Breath meditatie en Chakra ademmeditatie
Clarity voor jou!
Amsterdam
De Quantum Light Breath en de Chakra meditatie zijn beiden ademmeditaties. Ze brengen je in dit moment met alles wat er is. Ze brengen je ontspanning, rust, concentratievermogen en energie.
Clarity voor jou!
16mrt
Cursus
De Groene Draak en de Vierjarige - introductieworkshop in het Clarity Proces
Clarity voor jou!
Amsterdam
Leef lichter en intenser! Maak kennis met het Clarity Proces van Jeru Kabbal en ontdek wie je werkelijk bent. Leer wat het onbewuste is, hoe het nog je leven beïnvloed en maak de keuze hoe je NU wilt leven.
Clarity voor jou!
Zelfrealisatie
Driedaagse clarityworkshop 'De Groene Draak en de Vierjarige'
Clarity voor jou!
Amsterdam
We kijken in deze driedaagse claritytraining naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt inzicht in jezelf, je onbewuste patronen en het moment, het enige dat er werkelijk is.