Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27mrt 2023
Soundhealing Lig Concert in De Meditatietuin op 27 maart om 20:00u

Christel Mijers Soundhealing
Amsterdam

Avond editie! Kom diep ontspannen, vertragen en opladen tijdens mijn Soundhealing Lig Concert op maandag 27 maart van 20:00-21:30u in De Mediatietuin in het Amstelpark in Amsterdam.

Gun jezelf een moment om ruimte te maken voor jezelf op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en kosmisch niveau! Dit Soundhealing lig concert is een uitnodiging tot overgave en ontspanning van je ziel.

De klanken van mijn instrumenten en mijn stem zetten een multidimensionaal veld neer waarin je diep naar binnen kunt keren en kunt zakken in de tijdloze ruimte van het hier en nu. Dit brengt heling en brengt je ook in contact met je Heel-Zijn.Dat wat je ten diepste Bent.

Ik start met een korte inleiding en een meditatie/visualisatie.
Vervolgens nemen de klanken van mijn klankschalen, mijn 2 gongen en andere instrumenten je mee op reis. Ik gebruik ook digitale soundscapes, die ik zelf maak en mix met de analoge klanken. Ik zing daar ook bij, dit doe ik intuïtief en in lichttaal.

Een soundhealing brengt diepe ontspanning omdat het direct van invloed is op je autonome zenuwstelsel. Door de ontspanning kun je opgebouwde spanning in je lijf en mentale stress loslaten. Soundhealing helpt je ook bij het verwerken of integreren van persoonlijke processen. En soms is een soundhealing een diepe innerlijke en spirituele reis. Zonder plantmedicijn of ijsbad ;)

Ik doe dit in de Tuinzaal van De Meditatietuin, in het Amstelpark in Amsterdam. Op deze prachtige krachtplek zijn we in een intieme setting met maximaal 16 mensen. Liggend op een dikke mat en onder dekentjes kun je je overgeven aan de stroom van helende klanken.

Kaartjes kosten 25 euro en te boeken via mijn website!

Informatie

27 mrt 2023 | Neem extra tijd want het centrum ligt in het Amstelpark en is alleen te voet bereikbaar!
20.00 - 21.30
25,00 kaartverkoop via mijn website, zie link hiernaast

Waar?

De Meditatietuin
Amstelpark 6
Amsterdam

Soundhealing Lig Concert in De Meditatietuin op  27 maart om 20:00u