Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10okt 2023
Inloopdag Massage, Lichaamswerk & BodyMind Opleidingen - Amsterdam

Esoterra Opleidingen
Amsterdam

Wil je op een laagdrempelige en persoonlijke manier met ons en ons opleidingsaanbod op het gebied van Lichaamswerk en BodyMind komen kennismaken? Kom dan op afspraak langs tijdens een Inloopdag op de tweede dinsdag van de maand.

Inloopdagen in Amsterdam

Ben je naast ons opleidingsaanbod, benieuwd naar wie wij zijn en naar onze locaties?

We hebben in Amsterdam (en Bilthoven) de mogelijkheid om even binnen te lopen, zodat je kennis kan maken met ons en de sfeer kan proeven van onze locaties. Kom gezellig langs voor een kop koffie of thee en iets lekkers. Als je het leuk vindt kan je ook een persoonlijke rondleiding krijgen. Natuurlijk is er tijdens een Inloopdag de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze Studieadviseur Henriette Hamel. Na afloop van je bezoek is het de bedoeling dat al je vragen beantwoord zijn en dat je met genoeg informatie over onze cursussen en opleidingen en met een goed gevoel naar huis gaat. Je krijgt ook een Goodybag mee met extra informatie en een leuke verrassing!

Iedere tweede dinsdag van de maand tussen 10 en 15 uur.
(Met uitzondering van feestdagen.)

Wil je langskomen op een Inloopdag?
Stuur ons dan even een mailtje wanneer je langs wil komen of bel met met onze Studieadviseur Henriette.
We kunnen er dan dan rekening mee houden dat je komt. Misschien tot snel? Je bent echt van harte welkom!

Bel met 085-0817550 of mail: henriette(apestaartje)esoterra(punt)nl

Meer informatie vind je op onze website in het menu bij: Open Dagen

 

Informatie

10 okt 2023 | Iedere tweede dinsdag van de maand tussen 10 en 15 uur Inloopdag. (Met uitzondering van feestdagen.) Stuur ons even een mailtje wanneer je langs wil komen of bel met met onze Studieadviseur Henriette. We kunnen er dan dan rekening mee houden dat je komt. 
10.00 - 15.00
0,00

Waar?

Esoterra Amsterdam
Wingerdweg 32
1031 CA Amsterdam

Contact

Inloopdag Massage, Lichaamswerk & BodyMind Opleidingen - Amsterdam

Wat doe ik nog meer?

Esoterra Opleidingen
19aug
Cursus
Zomercursus Holistische Massage - Amsterdam
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
De Zomercursus Holistische Massage (8 lesdagen), leert je masseren vanuit een holistische benadering. Met als doel de mens als geheel, uit te nodigen naar meer heelheid en bewustwording.
Esoterra Opleidingen
19aug
Cursus
Summer Course Holistic Massage (in english) - Amsterdam
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
Are you passionate about healing touch and the power of human connection? Our 8-Day Holistic Massage Course is designed to provide you with the knowledge, skills, and techniques necessary to give a wide range of holistic massages.
Esoterra Opleidingen
Lichaamswerk
Holistische Massage Cursus
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
Je leert vanuit een holistische basis de lekkerste en fijnste massagetechnieken geven. Gericht op de hele mens. Deze cursus is gemaakt voor mensen met affiniteit voor aanraking. Voor contact maken, vanuit jezelf. Geen ervaring vereist.
Esoterra Opleidingen
Coaching - Lifecoaching
Cursus Polyvagaaltheorie
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
Cursus Polyvagaaltheorie Vaak gaan we ervan uit dat de juiste mindset of genoeg wilskracht bepalend zijn om een gedragsverandering in gang te zetten. In deze cursus leer je dat dat het lichaam neurobiologisch grote invloed heeft op gedrag.
Esoterra Opleidingen
Massage
Opleiding Fascia Therapeut
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
De Opleiding Fascia Therapeut geeft je kennis van de laatste inzichten op fasciagebied en bied je de tools om dit op een breed vlak in te zetten. Vooropleiding in lichaamswerk zoals Fysiotherapie, (sport)massage of massagetherapie is vereist.