Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

UITVERKOCHT: Bewust Amsterdam lezing - 'Liefdesbang' door Hannah Cuppen
DI 17 september | 19.30-22.00 uur | Amsterdam

zaal open 19.30. Om 20.00 uur start de lezing
17,50 incl. 21% BTW leden BA
20,00 incl. 21% BTW normaal


Hoe word je of blijf je beschikbaar voor de liefde?
Hoe zit jij in je relatie? Gaat het moeizaam? Of bleek het telkens toch niet dàt te zijn waarnaar je op zoek was, of nog steeds naar op zoek bent? In het populaire boek Liefdesbang van Hannah Cuppen wordt uitgelegd waar dat dit mee te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan. Zodat je weer beschikbaar wordt voor de liefde. Het thema is universeel en daarmee leerzaam voor iedereen.

Liefde is een kunst
Liefdeskunst is de transformatie van liefdesbang naar liefdesvrij. Van illusies naar contact met de realiteit en van spelmatig gedrag naar intimiteit. Om wat voorbeelden te noemen. Wil je er alles over weten en kun je wat ondersteuning gebruiken in jouw stappen op weg naar een liefdesvrij leven, kom dan naar de lezing van Hannah Cuppen in Amsterdam.

UITVERKOCHT
Als je op de volgende lezing van Hannah in Amsterdam wilt worden geattendeerd, met vroegboekkorting-code, klik dan hier. Zet in de opmerkingen ajb 'Hannah'.

Deze interactieve lezing geeft antwoord op vragen als:

  • ​Waarom trekken mensen met verlatingsangst juist mensen aan met bindingsangst?
  • ​Wat ligt er onder de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst?
  • ​Wat is ervoor nodig om deze dans te doorbreken?
  • ​Hoe word je of blijf je (weer) beschikbaar voor de liefde?

Over 'Liefdesbang'
De manier waarop we geleerd hebben ons te hechten, bepaalt hoe we dat later doen in partnerrelaties. Zo zijn er mensen die graag een relatie willen maar waarbij de ander zich steeds terugtrekt. Of mensen die keer op keer verliefd worden op iemand die al een partner heeft of die zelf de neiging hebben de ander op afstand te houden net als die voor hen wil gaan. Of mensen die wel een relatie hebben, maar hierin niet de intimiteit of wederkerigheid vinden waaraan ze behoefte hebben. Als je steeds opnieuw in dit soort situaties belandt, herhaal je een oeroude dans: de dans van verlatingsangst en bindingsangst. Veel mensen, of ze nu single zijn of een relatie hebben, herkennen zich in deze ‘liefdesbange’ dans.

Informatie + Aanmelden » Bewust Amsterdam

www.ticketkantoor.nl
Bekijk Facebook event

Mirror Centre
Ter Gouwstraat 3
1093jx Amsterdam


0619304344
info AT bewustamsterdam DOT nl

Foto 8 Foto 11 Foto 16 Foto 18 Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam