Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Over stress, zingeving en jouw ikigai & acupunctuur
MA 09 maart | 19.00-21.00 uur | Amsterdam

12,50 | https://mirrorcentre.nl/mirrormember/


Deze sessie is gericht op het verkrijgen van “Stress uit je Leven” en een leven met meer balans en bezieling.Deze sessie is vooral bedoeld voor mensen die:
- Ervaren dat stress hun levensgeluk of kwaliteit van leven belemmert
- Willen herstellen van een burn out
- Ontevreden zijn met hun huidig leven en/of werk, dit weer in balans willen brengen
- Een nieuwe stap willen maken, of
- Een betere balans tussen lichaam en geest willen hebben.Er wordt inzichtelijk gemaakt wat balans vanuit een holistisch perspectief betekent en welke invloed jouw stressomgeving, geloofsovertuigingen, leefstijl, emoties en zingeving daarbij hebben. Tijdens de sessies delen we onze eigen ervaringen en bespreekt de teacher op een interactieve wijze de technieken om de balans in je leven te krijgen, de stresstriggers te vermijden en je bezieling in leven en werk te (her)vinden. Ook komt jouw Ikigai aan bod. De teacher bespreekt ook de westerse- , oosterse- en natuurgeneeskundige- perspectieven en -filosofieën en therapieën. Iedere les wordt afgesloten met ontspanning van ca. 15 minuten, waarbij (desgewenst) ook acupunctuur op anti-stresspunten wordt gegeven.
Met deze sessies wordt je dus ondersteund bij hervinden van een nieuwe en gezonde balans, met rust en kalmte voor lichaam en geest. Je hebt het gevoel dat je in je flow zit met plezier en bezieling in je leven en werk.

Informatie + Aanmelden » Mirror Centre

mirrorcentre.nl
Bekijk Facebook event

Mirror Centre
Ter Gouwstraat, 3
1093JX Amsterdam


0206941525
info AT mirrorcentre DOT nl