Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

CORONA : nuttige shiatsupunten, oefeningen en tips
DO 26 maart | 00.00-00.00 uur | Amsterdam

26 maart 2020 t/m 01 juni 2020 |
0,00


Ik zit thuis, in afwachting van de donkere dagen die er komen gaan. Mijn praktijk is gesloten en na de beduusdheid van de eerste dagen ga ik maar een blog beginnen. Nee, niet omdat ik eigenlijk een getalenteerd schrijfster ben die nu eindelijk haar roeping volgt; ik ben met hart en ziel shiatsutherapeut. Maar gewoon om op deze manier toch nog bezig te zijn met mijn werk en liefde, nu behandelingen hands-on voorlopig niet mogelijk zijn. En omdat ik een boodschap heb:

Shiatsu is NU belangrijker dan ooit!

Maar die 1,50 meter afstand dan? Geen probleem, u behandelt gewoon u zelf! Noem het zelf-shiatsu, of zelfmassage, al heb ik een hekel aan het woord massage want dat zet mensen op het verkeerde been, en zeker aan het woord shiatsu-massage, dat is shiatsu light. Of noem het van mij acupressuur, of zelfbehandeling. Het maakt niet uit, zolang u het maar doet. NU, in tijden van Corona. NU wij steeds minder mogen. NU wij binnen moeten blijven. Nu wij alles uit de kast moeten halen om te zorgen dat wij niet ziek worden. Wij moeten NU op ons zelf shiatsu doen.

Zelf-shiatsu is zelf-preventie!

Voor de duur van deze nachtmerrie die met C begint, en zolang ik mijn vak niet kan uitoefenen op de behandeltafel, zal ik mijn liefde voor shiatsu op een andere manier met u delen. Door het medicijnkastje dat shiatsu is, via deze blog te openen en u te vertellen wat u NU kunt, nee MOET doen.

Informatie + Aanmelden » Shiatsu Masunaga | Cordula Quadt

www.shiatsu-masunaga.nl

website
Www.shiatsu-masunaga.nl/blog/
1093 MA Amsterdam

Cordula Quadt
020-6922793/0655553198
info AT shiatsu-masunaga DOT nl

Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!