Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Online Tao 5-Elementen Yoga elke donderdagavond 18.15 -19.45u.
DO 07 mei | 18.15-19.45 uur | Online

07 mei 2020 t/m 30 juli 2020 | Elke donderdagavond
10,00 | Betaling per les of per reeks


Een rustige yogavorm die je leert bewegen vanuit het bewustzijn van de 5 elementen. Met aandacht voor je fysieke én je energetische lichaam. Dit maakt de werking zo diepgaand: je voelt je vitaler en ervaart meer ruimte. Aan de basis van Tao 5-Elementen yoga ligt het eeuwenoude Chinese gezonheidssysteem. 

De 5 elementen zijn verschillende kwaliteiten van energie die je om je heen in de natuur en in jezelf en in je organen kunt waarnemen. We onderscheiden Hout (lente), Vuur (zomer), Aarde (nazomer), Metaal (herfst) en Water (winter).  

Elk van deze elementen kenmerkt zich door een specifieke beweging, die we in deze yoga terugvinden, zoals de opstijgende torsiebeweging van Hout, of de expansie beweging van Vuur.

Leren bewegen vanuit dit bewustzijn geeft de diepe werking die kenmerkend is voor deze yogavorm. Je innerlijke ruimte neemt toe, waardoor je minder snel samenvalt met je emoties en gedachten. Tegelijk bouw je soepelheid en kracht op, met name in het onderste energiecentrum, de buik. Door het ontwikkelen van een krachtige kern in je buik, is deze vorm bij uitstek geschikt je te helpen gronden en je beter bestand te maken tegen overmatige prikkels van buitenaf. 

5 Elementen yoga is een combinatie van bekende en nieuwe bewegingen, ontwikkeld en samengesteld door de Belgische Tao-leraar Dirk Oellibrandt.

Enkele reacties:

"Dit gaat dieper dan gewone yoga'', Cordula

"Online is het is alsof we in de studio op de mat liggen. Zo voedend en verstillend", Merel

''Een aanrader'', Nikki

''Koen is top'', Hilde

 

  

  

  

Informatie + Aanmelden » Move2tao Koen Tangelder | Koen Tangelder

www.move2tao.nl
Bekijk Facebook event

Move2Tao
Rapenburg 47-2
1011 TV Online

Koen Tangelder
0206270709/06 83 990 992
info AT koentangelder DOT nl

Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!