Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Zwangerschapsmassage voor duo's
DI 30 juni | 10.00-17.00 uur | Amsterdam

135,00 | prijs per koppel


Is je vrouw, vriendin of dochter zwanger en vind je het fijn om haar te kunnen ondersteunen in deze mooie, maar soms ook fysiek zware periode? Of ben je zelf zwanger en lijkt het je fijn om massage te ontvangen van iemand die je goed kent? Mogelijk is er iemand in je omgeving die het heel fijn vind je dit te geven!

Kom samen naar deze dag waarin je partner eenvoudige maar fijne massagegrepen leert die ontspanning, rust en steun kunnen bieden.

De aanstaande moeder krijgt de ruimte en bedding om haar eigen lichaam helemaal te beleven, met alle veranderingen die in deze periode plaatsvinden. Massage heeft een ontspannende en helende werking en energie gaat weer stromen. Het geeft de zwangere de kans zich over te geven aan het moment en aan het contact met zichzelf, het kindje en met jou als partner.

In de workshop wordt stilgestaan bij de belangrijkste zorg voor de zwangere vrouw op tafel en zullen technieken worden gegeven die bijdragen aan een ontspannende massage tijdens de zwangerschap, waarbij de heelheid en eenheid van moeder en moeder en kind centraal staan.

Gelukkig laten de omstandigheden rondom de corona-crisis het toe dat wij weer kunnen masseren. Uiteraard volgen we daarbij een strak protocol dat de gezondheid van een ieder zoveel mogelijk garandeert. In ieder geval werk je in deze workshop alleen samen met je eigen massage-partner en houden we verder consequent 1,5 meter afstand in acht. Voor de start sturen we je gedragsrichtlijnen uit ons protocol toe.

Informatie + Aanmelden » Akademie voor Massage en Beweging

www.akademie.nl

Akademie voor Massage en Beweging
Wingerdweg 32
1031 CA Amsterdam

Akademie voor Massage en Beweging
020-3308572
info AT akademie DOT nl

Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!