Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Rust in je buik
DO 02 juli | 14.00-18.00 uur | Online

0,00


Merk je ook hoe stress & spanning zich ophopen in je buik? Ervaar je het effect op hoe je je voelt, je alertheid, je spijsvertering

Maak kennis met de therapeutische massagetechniek Chi Nei Tsang, een buikmassage die zijn oorsprong heeft in de Tao. 

Het is een therapeutische behandeling die zich specifiek richt op de buik & interne organen. Emoties zijn gerelateerd aan met specifieke organen. Zo horen woede, frustratie & wrok bij de lever, zorgen maken & piekeren bij de milt. Het is uitermate geschikt voor onbegrepen buikklachten, stress & spanning gerelateerde spijsverteringsproblemen en onrust in de buik. 

Door de belangrijke functie van de organen bij de spijsvertering & energieproductie is het belangrijk dat zij vrij van spanning hun werk kunnen doen. Dat energie vrij stroomt en bloed ongehindert zuurstof & voedingstoffen naar de cellen brengt en afvalstoffen afvoert. 

Ontdek wat Chi Nei Tsang voor jou kan doen en meld je aan voor het extra spreekuur op donderdagmiddag 2 juli, door te mailen voor een afspraak. Tijdens de online afspraak via WhatsApp videobellen vertel ik je er graag over, ontvang je tips die je direct in de praktijk kunt toepassen en kun je al je vragen stellen. 

Het kost je niets, behalve een klein half uurtje van je tijd.

Ik kijk er naar uit je online te ontmoeten

Informatie + Aanmelden » Cosmic Chi | Willie Meester

Willie Meester
0627190117
info AT cosmic-chi DOT nl

Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!