Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Zijnsoriëntatie Cursus Gezonde Zelfliefde
DI 20 oktober | 19.00-22.00 uur | De Roos in Amsterdam

20 oktober 2020 t/m 22 december 2020 | 15, 29 sept. 20 okt. 3, 17 nov. 1, 15, 22 dec. van 19.00-22.00 uur
399,00 | ex. btw zelfstandigen, €613 voor werkgevers


De nieuwe cursus Gezonde Zelfliefde start op woensdagavond 22 Januari in de Jordaan en er zijn nog een paar plaatsen vrij voor een groep van maximaal 10 personen.

We oefenen we met het doorbreken van je (overlevings) patronen door je te richten op je vrije en liefdevolle aard. We zullen niet rechtstreeks ingaan op je individuele ongezonde gewoontes, maar we pakken het fundamenteler aan. We richten ons direct op de rijkdom en compleetheid van wie je om te beginnen al bent, op je altijd al aanwezige vrije aard. Je leert om een breuk te maken met de patronen van je gewoonte-zelf, die je het zicht ontnemen op de inherente vrijheid van je natuurlijke, niet door je geschiedenis aangetaste aard. Gezonde Zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn als je ‘gewoonte-zelf’.

We doen dit door te mediteren en te leren je blikrichting om te draaien van ‘daar en dan’ naar ‘hier en nu’. Zo kom je weer in contact met het meest nabije, met hoe het nu is en wie je nu bent. Je leert jezelf in een liefdevol licht te plaatsen, waardoor je zowel psychologische gezondheid en welbevinden opbouwt, als diepgaand thuiskomt in je natuurlijke Zijnsaard.

Werkvormen: Bewegende en zitmeditatie, visualisatie, lichaamsoefeningen, ademtechnieken en bewustzijnsoefeningen.

Informatie + Aanmelden » EENGELUKKIGMENS | Juliette Bonarius

eengelukkigmens.nl
Bekijk Facebook event

Spiritueel Centrum De Roos aan het Vondelpark
Pieter Cornelisz Hooftstraat 183
De Roos in Amsterdam

Juliette Bonarius
0646357269
info AT eengelukkigmens DOT nl