Coördinator

Coördinator 


Coördinator van netwerk Bewust Amsterdam is Saskia Hansen.

"Wat mij aantrekt in Bewust Amsterdam is het samen optrekken in een tijd van verandering. Van werken binnen oude structuren naar een structuur die beter past bij mens, natuur en maatschappij. Mensen die via bewustwording ontdekken wat ze het liefste doen, daar energie uit krijgen, bijdragen aan een groter geheel maar er ook waarde en inkomen uit krijgen om te voorzien in hun onderhoud. Een kleurrijke groep daadkrachtige ZZP-ers die gelijkgezinde collega's vinden bij Bewust Amsterdam.

We leven in een tijd dat steeds meer mensen bewust een stap willen maken naar een bewuster leven. Alsof we er niet onderuit kunnen komen om daar niet mee bezig te zijn. Something is calling us louder and louder. Stel je woont in de regio Amsterdam en waar kan je dan terecht als je op zoek bent naar steun en support. Ik zie de site bewustamsterdam.nl als Startpagina van bewustwordend Amsterdam.

En daarachter zit een platform van een groot aantal professionals die bij elkaar van alle markten thuis zijn. Een platform die onderdeel is van Amsterdam, die een speler is in het Amsterdamse veld is en mee doet als het gaat om waar Amsterdam naar toe gaat in deze tijd van transitie.

Zoals Amsterdam als stad een identiteit in de wereld heeft van creativiteit en multiculturaliteit, zo zie ik, Amsterdam ook de identiteit krijgen als een bewuste stad door zijn vele inwoners die in staat zijn buiten de bestaande structuren te denken, te voelen en te handelen. Als ik een stapje verder kijk zie ik Amsterdam op het vlak van bewustwording en cocreatie een voorbeeld rol spelen in de westerse wereld.
Daarnaast is het een droom van mij dat we met Bewust Amsterdam ook een eigen locatie hebben waar alles samenkomt en de transitiekracht van Amsterdam laat zien. Al is het dat ik daar ook graag wil wonen. Ik zie mezelf als doorgeefluik van de potentie en kracht die huist in Bewust Amsterdam.

Dit is ook in een notendop waar het om gaat bij Bewust Amsterdam. Er zijn meerdere ondernemers aangesloten, waaronder mijzelf, die een overstap aan het maken zijn van een 'oude' wereld die wat leeg aanvoelt, naar een 'nieuwe' wereld die dichter bij het hart, bij je ziel of hoe je het ook noemt ligt. Dat je gaat doen, gaat manifesteren waarvoor je in de wieg bent gelegd. Dat je gaat doen wat bedoeld is door jouw heen te stromen. En zo gaan we allemaal moeitelozer bijdragen aan een mooiere maatschappij. Meer in verbinding met onszelf en daardoor ook met onze omgeving."

 

 

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam