Over ons

Bewust Amsterdam is een kleurijke club professionals die de maatschappij en de medemens een stapje verder willen helpen. Willen bijdrage aan plezier, verbinding en daadkracht in de stad. Willen bijdrage aan een duurzame wereld waar meer en meer mensen in hun kracht komen en doen wat ze het liefste doen. De aangesloten leden hebben een diverse achtergrond en expertise. Dat maakt het een gevarieerd, sprankelend en inspirerend netwerk.

Onze missie is licht en liefde in de wereld te brengen, het ondersteunen en inspireren van bewust leven en werken en het bijdrage aan een duurzame wereld. Wij willen bewust leven voor iedereen bereikbaar maken.

Wil jij, als professional, ook onderdeel van deze club en online beter vind zijn, kijk dan hier voor meer informatie. Voor een overzicht van de reeds aangesloten zelfstandigen en organisaties kijk dan hier.

 

 

 

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam