Versneller van Duurzame en Sociale Innovatie | Amsterdam

Duurzame en sociale initiatieven die de circulaire economie voor mens en natuur steeds weer een stap dichterbij brengen, inspireren mij. Het terugdringen van de wegwerpmaatschappij, hergebruik, recyclen, cradle to cradle zijn methoden die mij aanspreken. Het aanpakken van de zwerfafvalproblematiek, de filosofie achter het Repair Café en de deeleconomie draag ik met plezier uit. Behalve het duurzame aspect, zorgt het ook voor nieuwe manieren om elkaar te helpen.

De wereld en de samenleving leuker, mooier, gezonder, schoner en duurzamer maken voor toekomstige generaties, daar zet ik mij graag voor in. Dat doe ik nú voor de toekomst. 

Bewust Amstelland is het platform dat op mijn pad kwam en volledig past bij mijn gedachte dat we elkaar nodig hebben en kunnen versterken om de beweging naar een betere wereld steeds groter te maken. Sinds oktober 2015 ben ik de coördinator van Bewust Amstelland.

Over Anne Marie van Leent | Amsterdam

Ik ben Anne Marie van Leent. Tot mijn 51ste heb ik bij de politie gewerkt. Sinds mijn 52ste ben ik actief in de duurzame wereld. Als persoon én als zelfstandig ondernemer zet ik mij in voor de transitie van een lineaire naar een circulaire economie.

Het inspirerende verhaal van Jonas Voorzanger, een studiegenoot van mijn zoon, heeft gezorgd voor mijn opvallende carrièreswitch. Hij vertelde over de grondstofschaarste en de noodzaak om er nú iets aan te doen. Zijn verhaal en het feit, dat het onderwerp mij al langer interesseerde, heeft mij doen besluiten om mij als mens, als vrijwilliger en als zelfstandig ondernemer in te zetten voor de wereld van morgen. Met een goed gevoel wil ik onze aarde door kunnen geven aan volgende generaties, zodat ook zij kunnen blijven leven in een groene en welvarende samenleving.

Mijn missie is om de kringloopeconomie zelf nog mee te maken.

Maar er is meer!
Mijn carrièreswitch heeft er ook voor gezorgd, dat ik de bureaucratie achter mij heb gelaten. Als zelfstandig ondernemer pak ik nu de kansen en mogelijkheden die op mijn pad komen. Het werkt inspirerend om zelf mijn koers te kunnen bepalen en mijn creativiteit volledig te kunnen benutten. 
Op weg naar het zelfstandig ondernemerschap heb ik al heel veel mensen ontmoet die, net als ik werken aan nieuwe businessmodellen en samenwerkingsverbanden. Mensen die, net als ik, een sociale innovatie op gang willen brengen. Ik word blij van mensen die ik datgene zie doen, wat zij willen doen en waar zij goed in zijn.

Mijn missie is om iedereen een kans te geven om een bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Mijn kracht zit in de samenwerking met mensen. Mijn opdrachtgevers zijn gemeenten, organisaties en bedrijven.

Agenda Bureau van Leent


Foto 1 Anne Marie van Leent Foto 2 Anne Marie van Leent Foto 3 Anne Marie van Leent Foto 4 Anne Marie van Leent Foto 5 Anne Marie van Leent Foto 6 Anne Marie van Leent Foto 7 Anne Marie van Leent Klik om te vergroten

Bureau van Leent
Anne Marie van Leent


Professionals in de categorie Circulaire economie

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!