Natuurlijk Leven met Essentiële Oliën | Amsterdam

doTERRA levert duurzame pure essentiële oliën en heeft hart voor een gezonde toekomst op een gezonde aarde. Ervaar de puurheid met elke druppel.

De naam doTERRA betekent ‘gift van de aarde’. Elke druppel van de essentiële oliën is daadwerkelijk een gift van de aarde voor de gezondheid van de mens. Alle producten van doTERRA zijn hierop gebaseerd en passen perfect in de levensstijl van iedereen die bewuster wil leven.

Zuivere producten worden beter herkend en opgenomen door ons lichaam. doTERRA selecteert biologische boeren op hun liefde voor hun product die er trots op zijn dat hun gewassen groeien in de beste omstandigheden. Gezonde planten leveren de beste olie. Niet voor niets zijn de essentiële oliën van doTERRA uitgeroepen tot de zuiverste die te krijgen zijn. 

Daardoor zijn ze niet alleen beter op te nemen door ons lichaam, maar ook beter houdbaar. Het zijn namelijk de extra vulstoffen die de houdbaarheid beïnvloeden. Dat is waarom ik zo hou van deze pure oliën. Ze hebben geen extra stoffen en blijven daardoor lang goed en bruikbaar.

De meest duurzame manier om essentiële oliën in te zetten is door inhalatie. De zuivere moleculen worden als natuureigen door het lichaam herkend en beïnvloeden door hun eigen unieke samenstelling de werking van lichaamsprocessen op een positieve manier. Zowel mentaal, emotioneel als lichamelijk geven de oliën ons een zetje in de goede richting.  

Wil je meer weten?

Ik kijk graag met je mee wat je in jouw situatie het beste kan gebruiken. Bel of mail me gerust.

Over Caecilia van der Drift | Amsterdam


Foto 1 Caecilia van der Drift Foto 2 Caecilia van der Drift Foto 3 Caecilia van der Drift Klik om te vergroten

WelZijn Amsterdam, praktijk natuurgeneeskunde
Caecilia van der Drift


Professionals in de categorie Verzorgingsprodukten

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam