NES Health System | Amsterdam

NES Health System is een compleet genezingssysteem dat de gezondheid hersteld bij de bron. Wetenschapper Peter Fraser heeft meer dan 35 jaar onderzoek toegewijd aan kwantumfysica en geavanceerde technologie en ontwikkelde in samenwerking met Harry Massey NES. Het is gebaseerd op het basisprincipe dat energie en informatie de biologie controleren. NES is ontworpen om het energieveld van het lichaam te scannen en een meting te geven van lichamelijke en emotionele disbalansen.

DE SCAN

De lichaamsscan wordt gedaan door de wijsvinger op het scanapparaatje te leggen wat op een hartmonitor lijkt dus de NES Health scan is niet invasief.

WAT KAN NES VOOR JOU BETEKENEN?

De resultaten van de scan worden direct weergegeven in de NES software welke is aangesloten op de computer. Het laat je via mijn beeldscherm niet alleen je symptomen zien maar biedt ook inkijk in 150 verschillende factoren van je welzijn zoals lichaamsorganen en –systemen, meridianen, emotionele balans en meer.

Tijdens je sessie analiseer ik direct de resultaten van NES analyseren waarna ik een op maat gemaakt behandelplan adviseer. Dit kan zowel het innemen van infoceuticals* zijn als MiHealth sessies* omvatten. Deze behandelmethode is erg nuttig tegen pijn, herstellen van weefsel en het verminderen van ontstekingen. De volgorde van behandelen wordt mede door het systeem bepaalt en op basis van de ernst van de klachten.

INFOCEUTICALS

Dit zijn vloeibare remedies bestaande uit water en uit plantaardige mineralen die van eigenschappen zijn voorzien om de afwijkingen in je lichaam direct aan te duiden en te corrigeren. Het kan gebruikt worden in combinatie met andere medicijnen. Het is zelfs zo dat NES infoceuticals de werking van bijvoorbeeld homeopathie en acupunctuur kan versterken. De behandeling is zo ontwikkeld dat de voorgeschreven infoceuticals direct aansluiten op de resultaten van de scan. De infoceuticals versterken het natuurlijke herstellingsvermogen van je lichaam.

MIHEALTH SESSIES

Deze sessies bestaan uit bio-feedback en PEMF (Pulsed Magnetic Field Therapy) om geblokkeerde energiebanen te lokaliseren en vrij te maken.

Over Diana Bezugo | Amsterdam

Mijn doel is om de mentale, fysieke en energetische aspecten te begrijpen die gezondheid beïnvloeden en hoe ik jou daarmee weer in balans kan krijgen.

Ik ben Portugees en woon momenteel in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd als  fysiotherapeut, heb veel specifieke trainingen gevolgd maar op mijn zesentwintigste werd er kanker bij mij geconstateerd. Deze ingrijpende gebeurtenis zette mijn leven op zijn kop en maakte een luide roeping in mijn hart hoorbaar. Deze roep zou mij verder leiden dan de antwoorden zoals bekend in de reguliere geneeskunde. Uiteindelijk kwam ik uit bij de relatie tussen het menselijke lichaam, geest en energie. Van binnenuit werd een gevoel in mij wakker wat sluimerde en dat mij bewoog om buiten de traditionele en geaccepteerde geneeskunde te stappen. Ik ben gaan werken met energetische geneesmethodes zoals Reconnective Healing, Kinesiologie, Biomagnetische therapie en Pranic Healing.


Foto 1 Diana Bezugo Klik om te vergroten

Magnetic Health
Diana Bezugo


Professionals in de categorie Bioresonantie

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!