Bodytalk system | Amsterdam

Bodytalk is een revolutionaire methodiek die het zelf genezend van het lichaam ondersteunt. Soms ervaren we klachten (fysiek of psychisch) die niet 1-2-3 toe te schrijven zijn aan duidelijke oorzaken. Tijdens een bodytalk sessie ga ik op zoek in het lichaam wat prioriteit heeft. Als dat duidelijk is, wordt een specifiek protocol ingezet om het verstoorde evenwicht weer in balans te brengen zodat het lichaam weer optimaal communiceert.

Een Bodytalk sessie is géén symptoom behandeling. Bodytalk is een holistisch systeem ontwikkeld door Dr. John Veltheim en heeft kennis van diverse geneeswijzen zowel Westerse als Oosterse stromingen. Bodytalk kan ook prima naast andere behandelingen zoals fysiotherapie, medicatie, acupunctuur of andere (psychologische) trajecten worden ingezet. Meer weten? Neem gerust contact op of kijk op mijn website.

 

Over Trix van Hest | Amsterdam

Mijn naam is Trix van Hest (1981). Yogadocente, effortless coach, trainer en Bodytalk Behandelaar.

Mijn interesse voor spiritualiteit is ontstaan in de periode dat mijn vader zijn laatste levensfase in ging. Ik vertrok 3 maanden na zijn overlijden met mijn mastertitel op zak op wereldreis (2007). Alleen. Tijdens deze reis dacht ik na waarom ik op de wereld was, wat ik wilde bereiken, hoe ik in het leven wilde staan en met wie. Terug in Amsterdam maakte ik bewuste keuzes met de focus op persoonlijke ontwikkeling. Ik ben meer dan 5 jaar redacteur geweest bij de jongerenwebsite van de boeddhistische omroepstichting (bodhitv). Om mezelf meer te ontplooien startte ik met de 4-jarige yogadocenten opleiding (2011-2015). Mijn drive om andere mensen te begeleiden in hun levensproces werd ook steeds sterker. Reden dat ik koos voor een ACT-coach opleiding (2015) en om mij als coachvrijwilliger aan te melden bij Talentcoach Amsterdam. Uiteindelijk rondde ik de coachopleiding af in 2016.

Mijn ervaringen, opleidingen en ontmoetingen maken mij tot wie ik nu ben geworden. Meditatie, yoga en zelfontwikkeling herinneren mij wie ik ben. Ik geef zo'n 5 jaar yogales bij studio Yogaspot in Amsterdam. Als coach richt ik mij op (jong)volwassenen die té hoge eisen aan zichzelf stellen en daardoor burn-out zijn geraakt. Sinds 2018 maak ik als coach en trainer onderdeel uit van het kernteam van Welly. Welly is een business to business app die zich richt op het voorkomen van burn-out. welly


Foto 15 Trix van Hest Klik om te vergroten

Carpe Nunc
Trix van Hest


Professionals in de categorie Body Stress Release

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!