Energetisch behandelaar, spiritueel coach, Reiki Master | Amsterdam

The nature of... werkt vanuit de basis aan heelheid of eenheid. Alles staat met elkaar in verbinding op verschillende waarnemingsniveaus. Deze niveaus weer te ontdeken en te benutten, zodat ze weer met elkaar gaan samenwerken is het geheim van elk leven.

Na het voltooien van zijn traditioneel Usui Reiki Masterschap opleiding bij het Nederlofcentrum staat zijn leven in het teken van helen van de eenheid of heelheid die we allen in essentie zijn. The Nature of... ondersteunt je bij het herstellen van fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades. Reiki is daar onder andere een prachtig instrument voor. 

Het niet herkennen van negatieve patronen en/of overtuigingen kan ons leven totaal vervormen. Door de verschillende ervaringen die we hebben opgedaan en meegemaakt gedurende ons leven, zijn we soms niet toe gekomen aan het verwerken of oplossen van deze ervaringen. Hierdoor zijn we onszelf gaan blokkeren en gebruiken we niet (meer) ons volle potentieel. Dat is jammer en zonde. We zijn vergeten hoe geniaal we eigenlijk ZIJN en functioneren en hoe belangrijk het is om in eenheid of heelheid optimaal te kunnen functioneren en presteren. 

The Nature of.. leert je je eigen patronen te ontdekken en zonodig te herstellen of te helen.

The nature of... gebruikt verschillende helingstechnieken. Reiki en het werken met klankschalen zijn daar voorbeelden van. Verder is het ook van belang dat je brein een update krijgt, waardoor je blijvend in je heelheid of eenheid kan blijven en je volledige potentieel kan gebruiken op alle terreinen van je leven.

 

Over Raymond Brockotter | Amsterdam

Mijn werk als energetisch behandelaar/heler is voortdurend en blijvend in ontwikkeling. Ik werk vanuit totaalheid, of heelheid of eenheid. Dat is de perfecte basis van waaruit alles mogelijk is en mogelijk blijft. "The sky is the limit". 

Ik ben opgeleid als traditioneel Usui Reiki Master en heb uitstapjes gemaakt in het Sjamanisme, Boeddhisme en de laatste breintechnologie. Hierdoor ben ik in staat om Oosterse wijsheid en aandacht te combineren met Westerse daadkracht. Een geniale combinatie die geen open eindjes meer openlaat. 

Alles staat namelijk met alles in verbinding in een gesloten energiesysteem van onvoorwaardelijke liefde en universele waarheid. Het leven draait hierom met een open vreugdevol hart vol zelfliefde.

Mijn motto is dan ook: Hoe beter jijzelf leert ontdekken en herkennen, hoe makkelijker en begrijpelijk de wereld om je heen is. 

Maak het jezelf en je leven niet te moeilijk. Alles wat in eenvoud kan, werkt het beste. Dat zijn we ergens onderweg vergeten en we neigen te kiezen voor een moeilijke oplossing, wat geen oplossing maar veelal een nieuwe belemmering of blokkade blijkt te zijn. 

Gun jezelf het beste wat het leven je te bieden heeft. Is dat makkelijk? 

Vaak niet, vreselijk ervaren gevoelens doorleven is nooit makkelijk, maar je bent het wel waard om er doorheen te gaan. en je kan het! 

Gelukkig hoef je dat proces niet alleen te doen en zal ik je daar waar nodig en mogelijk ondersteunen. 

In onvoorwaardelijke liefde en absolute waarheid! Puur, zuiver en authentiek!


The Nature of...
Raymond Brockotter


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!