Hypnotherapie Amsterdam - HypnoseCentrum Nederland | Amsterdam

Op zoek naar échte hypnose? Ik bied geen psychotherapie maar directe hypnotherapie, een snelle en effectieve behandelvorm in mijn praktijk in Amsterdam. Directe hypnotherapie is een effectieve en snelle therapievorm waarbij soms al in één sessie resultaat behaald kan worden.

Als franchisenemer ben ik aangesloten bij het landelijke netwerk van HypnoseCentrum Nederland. Dit biedt mij de mogelijkheid om me te concentreren op datgene waar ik het best in ben, namelijk het helpen van kinderen en volwassenen met uiteenlopende problemen en klachten. Van stoppen met roken en afvallen tot het behandelen van angsten, depressieklachten, burn-out en pijnklachten.

Als geen ander begrijp ik dat een juiste keuze voor het maken van een behandelmethode moeilijk is. Heb jij een klacht of probleem? Laten we samen in een gratis oriënterend gesprek bekijken of er een oplossing mogelijk is. Op mijn webpagina kun je een gratis afspraak maken. Ben je er al uit, blader door mijn agenda en kies een voor jouw ideaal tijdstip.

In de onderstaande video zie je een korte impressie van onze aanwezigheid op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht.

Ik verheug mij erop je te mogen ontmoeten.

Andreas Link, Register Hypnotherapeut

Over Andreas Link | Amsterdam

Zoals mijn naam wellicht doet vermoeden, ben ik van Duitse afkomst maar woon inmiddels al weer meer dan 20 jaar in de buurt van Amsterdam. Van natuur ben ik een empatische persoon en goede luisteraar. Ik kan mij goed in mijn clienten inleven en geniet van het werken met mensen. Na verschillende omzwervingen heb ik mijn levensdoel gevonden in het helpen en ondersteunen van mensen die het moeilijk hebben. Hypnose was voor mij een openbaring door de vele mogelijkheden die het biedt. 


Foto 1 Andreas Link Foto 2 Andreas Link Klik om te vergroten

Hypnotherapie Amsterdam
Andreas Link


Professionals in de categorie Hypnotherapie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!