Chi Nei Tsang - Massage therapie voor soepele spijsvertering | Amsterdam

Ben je een zelfbewust professional, met een uitdagende baan en een hectisch, onregelmatig leven? Je houdt van de afwisseling, de dynamiek en de rush die dit met zich meebrengt. Toch merk je al geruime tijd dat spanning zich ophoopt in je lijf. Een ongemakkelijk gevoel in je buik, je spijsvertering die niet lekker loopt, niet scherp in je hoofd.

Je spijsvertering is van slag, je buik is steeds gevoeliger voor stress en spanning. En dit heeft zijn invloed op veel aspecten in je leven: op je werk heb je last van brainfog, het is soms lastig om je te focussen. Je houdt je niet aan je eigen afspraken om met regelmaat te gaan sporten, met dat zware gevoel in je buik wil je eigenlijk alleen maar bankhangen. Socializen schiet er steeds vaker bij in, je bent vaak moe en kan je niet echt concentreren op wat gezegd wordt. 

Met Chi Nei Tsang stimuleren we je spijsvertering. In vijf behandelingen werken we toe naar betere doorbloeding, toevoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen. Hierdoor lossen we het ongemakkelijke, zware gevoel op, ben je relaxt, trekt de mist uit je hoofd weg en heb je meer energie. 

Als gecertificeerd Universal Healing Tao Chi Nei Tsang Practioner ben ik opgeleid door Mantak Chia zelf, op de UHT Master School in Chiang Mai Thailand. Ik ben te vinden in de Internationale Univeral Healing Tao Instructor Directory. In het YouTube fragment kun je een korte introductie zien van Chi Nei Tsang gegeven door Mantak Chia.

Over Willie Meester | Amsterdam

Gezondheid, energie, voeding, fit zijn en de invloed hiervan op ons gevoel van fysieke, emotionele en geestelijk welzijn hebben me altijd op positieve wijze in hun greep gehad. In eerste instantie lag mijn focus daarbij op voeding en sinds 2005 richt ik me op het het geven van holistische voedingsconsulten, met als speerpunt een op de persoon toegesneden benadering. Elk lichaam werkt anders, ieders situatie is anders, geen one size fits all.

Mijn persoonlijke interesse en ervaringen met vastenkuren sijpelden op een gegeven moment door in mijn werk. Ik realiseer me terdege dat vasten en ontgiften niet iedereen aanspreekt, maar veranderingen doorvoeren in voedingspatroon en levenstijl vinden nu eenmaal meer vruchtbare grond in een schoon lichaam. Van 2014 tot 2018 heb ik met name in Zuid Oost Azie gewoond en ben werkzaam geweest als Health & Detox Manager in Thailand.

Om nog meer resultaat te behalen in het opschonen van het lichaam, voor pijn vermindering en om de reset nog een extra boost te geven, ben ik me in deze jaren verder gaan professionaliseren in diverse holistische therapieën. Deze zijn allen gericht op het opheffen van energetische stagnaties, verklevingen en blokkades. Het stimuleren en bevorderen van de circulatie van energie, bloed en lymfe kickstart namelijk het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Ik houd van reizen, andere culturen proeven, afwisseling, dingen ontdekken en leren, ik breng graag tijd door in de natuur, ik wissel socializen af met tijd voor mezelf en ben trotse 2e moeder van een meisje van 10.


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam